Mi errol a véleményetek? Elolvasom a Gerilla Marketing cimu könyvet, megtetszik a kifehezés, hogy gerilla uzletkötő, ráirom a névkártyámra s ezekután mikor mutatom számlakéréskor a névkártyámat ráirják a számlára azt is, hogy Gerilla Uzletkötő...
Figyelt kérdés
2020. jún. 12. 15:21
71/82 anonim válasza:
Ha ettől megnyugszik a lelki világod akkor hajrá. De azt garantálom, hogy hülyének néznek majd.
72/82 A kérdező kommentje:
annyira nem, mint azt aki szerint "odaadod a névjegykártyát, aztán hátha majd amiatt lesz munkád..."
2020. jún. 12. 22:15
73/82 anonim válasza:
Ha nem így akarsz munkát szerezni, akkor mégis miért lenne értelme ráírni a névjegykártyára, hogy vásárláskor lássák?
74/82 A kérdező kommentje:
Úgy érted az a kérdésed, hogy a megtetszésnek mi az értelme? Bölcs dolog értelmet keresni olyasmiben aminek érzelem a háttere? Hát ha sok időd van keres ilyesmit, de én inkább kihagyom.
2020. jún. 13. 21:27
75/82 anonim válasza:
Nem, úgy értettem, hogy mi a cél vele.
Elmondásod szerint, olyan helyzetben használnád a névjegykártyát, amikor a számlázási adataidon kívül semmire nincs szükség, és nem lesz hozzáadott értéke a szövegnek. Akkor minek rá?
76/82 A kérdező kommentje:
Nem ugy értetted valoban, hogy mi a célja, értelmet kérdeztél, nem célt. Egy poénos névkártyát azonban milyen más olyan helyzetben kéne használni, mint amikor nincs jelentősége, hogy milyen plusz adat van rajta? Attol hogy egy troll kitalálja hogy munkát akarok szerezni egy poénos névkártyával, még nem kéne őt komolyan venni.
2020. jún. 13. 21:48
77/82 anonim válasza:
Jó, én feladom, nem is értem minek írtam ennyit.
Csináld meg, aztán örülj, hogy van ilyened. senkit nem fog érdekelni
78/82 A kérdező kommentje:
Igen, elöbb magaddal kéne tisztában lenned s csak aztán kérdezni másoktol, másokrol. Meg amig magadat nem érted, másokat se leszel képes megérteni.
2020. jún. 13. 22:16
79/82 anonim válasza:
Mi ez a thread :DD A válaszok fele a kérdezőé. Mondjuk én humanistaként nem bánom, hogy foglalkoztok a down-kóros arccal, kell neki is a törődés
80/82 A kérdező kommentje:
csak a mellébeszélőknek válaszolok, de ettől még nem leszek down koros, annak más a tunete, mellébeszélés helyett inkább nézz utána annak amiről irsz
2020. jún. 14. 00:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!