Mi errol a véleményetek? Elolvasom a Gerilla Marketing cimu könyvet, megtetszik a kifehezés, hogy gerilla uzletkötő, ráirom a névkártyámra s ezekután mikor mutatom számlakéréskor a névkártyámat ráirják a számlára azt is, hogy Gerilla Uzletkötő...
Figyelt kérdés
2020. jún. 12. 15:21
41/82 A kérdező kommentje:
"Te most ilyen marhára keménylegény vagy, hogy folyamatosan beugatsz a válaszolóknak? Ezért sok értelme volt kiírni a kérdést." Nyilván nem azért irtam, hogy ugassatok, ugatásért viszont ugatás jár. Inkább örulnétek, hogy nem viszitek tovább karmikus adosságként a tetteiteket, mehetnétek az ezo szobába feloldozásért.
2020. jún. 12. 16:22
42/82 anonim válasza:
Vigyázzatok mert ránk küldi mindjárt a cigány átkokat 🤣
43/82 anonim válasza:
Na jóvan látom beütött a bolondóra Mr. Gerillánál 🤪🤡
44/82 A kérdező kommentje:
Harminckettes, vigyázz azzal a eskuvel, Hitszegőknek itt a földön megbocsátni nem szokás.
2020. jún. 12. 16:26
45/82 A kérdező kommentje:
"Vigyázzatok mert ránk küldi mindjárt a cigány átkokat 🤣" egyelőre beérem tengernyi negatívval
2020. jún. 12. 16:27
46/82 A kérdező kommentje:
De ha igy folytatod, kémcsöves pokolban fog elégni bunos lelked
2020. jún. 12. 16:29
47/82 anonim válasza:
En nem vennelek komolyan. Ennyi.
48/82 anonim válasza:
Elnézést hogy mertem a kérdésre válaszolni. Itt te vagy a gerilla üzletkötő, pap, mágus... 😃
Sajnálom hogy arra használtam az oldalt amire való.
49/82 anonim válasza:
Kérdező,
akkor várom a választ, hogy milyen helyzetben gondolod ezt hasznosnak. Taníts már egy kicsit
50/82 A kérdező kommentje:
"En nem vennelek komolyan. Ennyi." SZámlairás közben nem vennél komolyan? Én m ga kezemet tördelném, hogy jaj most mi lesz
2020. jún. 12. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!