Tudom, hogy lerágott csont ez az egész dolog, meg már fél éve történt, de: van valami alapja annak, amit Schobert Norbi mondott?
Most tegyük félre azt, hogy fogalomzavaros (félárva-elvált szülők gyermeke), csak az alapot nézzük.
Ha valaki nem fogy le szülés után több évvel se, akkor elhagyja vagy megcsalja a férje.
A férfiak nem hiszem, hogy nyíltan kimondanák ezt, de van sok névtelen oldal, ahol ezt már évekkel ezelőtt leírták. Van sok olyan férfi, aki ezért megcsalja vagy elhagyja a nejét, de vannak, akik kitartanak a feleségük mellett és ugyanúgy kívánják.
De ha ez igaz lenne, akkor miért háborodtak fel sokan amiatt, amit mondott?
Nem fake kérdés, nem is provokatívnak szánom, bár ezért fogok majd kapni hideget-meleget biztos.
Ja és nem Schobert Norbi vagyok!😂😊
16/l
Norbi tényleg csalja a bombatestű feleségét, ráadásul "döngőléptű" nőkkel, akiknek meg azt mondja, hogy Réka gusztustalanul izmos.
A túlsúly nem egészséges, a 25 feletti BMI sem.
De az is igaz, hogyha egy férfi meg akar csalni, akkor meg is fog csalni. A régi sportedzőm a helyes, sportos, diplomás nejét egy közönséges, duci 18 éves lánnyal csalta, mert ő simogatta az egóját, a felesége árnyékában meg nem akart élni. Engem is hagytak ott iskolázatlanabb/csúnyább nőért, mert az a nő simogatta az egójukat, és "férfinak" érezhették magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!