Igaz amit Norbi mondott hogy a férfiak ösztönlények?
Igen azok.
Nem olyan rég volt egy ilyen kérdésem is.
ma 10:12
Mondtam én,mit üzennél az elötted kommentelöknek akik azt mondják hogy ez nem igaz?
"Már nem azért de az itteni magukat értelmesnek mondó nők szerint nincs kivétel és minden pasi perverz állat,csak szexet akar.."
A magukat becsületesnek mondó cigányok szerint pedig minden magyar lop és csal. Haha.
Ha gondolkodsz azon h van sok buta nő, sok buta férfi, és a férfiaknak csak szexre jó sok nő és csak szexet akarnak tőlük, akkor alapvetően következik h a nők tényleg azt tapasztalják, hogy a férfiak szexmániások.
De van egy rakat kivétel, normális ember, csak az ilyen nők szemléletmódjában csak az van hogy a férfiak mekkora ösztönlények. Érdekes, az én életemben rengeteg ember van aki egyáltalán nem ösztönlény. Bárhol tudok találni olyan embert, aki nem az.
De sokan szerintem már beleőrültek abba, ha párszor találkoztak olyan emberrel aki csak szexelni akart. Ezért van hogy pl. Radics Peti is arról mesélt, hogy egy öregasszonyhoz épp hogy hozzáért, és az üvöltött hogy meg akarják őt erőszakolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!