Szerintetek Schobert Norbi be fog kerülni a történelem könyvekbe azzal, hogy hogy butította az embereket a durván egészségkárosító ételeivel?
Nemrég kaptam ajándékba egy Update kakaót, olyan rosszul lettem tőle, mint az állat. És ezzel még rengetegen jártak így, hosszabb távon pedig sokaknak okozott komoly egészségügyi károsodást.
(Aki nem hiszi nézze meg a róluk szóló Facebook-csoportokat!)
Szerintem érdemes lenne bekerülnie, mint valami népirtó sarlatán. :)
#1 Nem hiszem, hogy Dancsó Péter aki tiniket szórakoztat meg Viszkok Fruzsi, aki színes rúzst ken magára ugyanolyan felelősségi körrel rendelkezne, mint Schobert Norbi, aki milliós követőtáborát hülyíti áltudományos fosságokkal és a saját termékeivel.
Nem tudom, börtönbe jut-e, az, hogy egy adott termékére valaki nem jól reagál még nem bűnügyi eset, simán lehet egyéni ételérzékenység vagy allergia. Bár megnézve, hogy miket tartalmaznak egyes termékei, abszolút nem csodálom, hogy a glutén meg tartósítószer-hegyektől hosszú távon sokan megbetegednek.
De ha mondjuk soha többé nem tudna postolni és butaságokat terjeszteni, az jó lenne :D
Ahhoz ő túl jelentéktelen figura.
Nem is nagyon hiszem azt a milliós követőtábort. Én pld. még abban a Norbi-update boltban, ami abban az Auchanban van ahová vásárolni járunk, még nem láttam vásárlót. De egyetlen ismerősöm sincs aki valaha is vett volna a termékeiből.
"Az csak azért van, mert már minden sarkon van egy norbisbolt "
Egyetlen másik üzletüket sem tudok a közelben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!