Hidegraktár targoncásként mennyire tud egészségkárosító lenni?
Figyelt kérdés
Jelenlegi munkahelyemen most készül egy kis fizetés emelés lenni targoncásként 7ezerrel keresünk majd többet, viszont találtam egy hűtött raktár targoncás állást ahol 60ezerrel lenne több a fizetésem, mennyire egészség gyilkos a hűtött raktár? ill. hogy lehet tenni ellene hogy ne legyen káros?2015. júl. 29. 17:56
1/4 anonim válasza:
Gondolj bele: húsnak kell a mínusz 20 fok. ehhez jön még a menetszél. Nyilván nem órákig vagy benn, de ha már voltál hűtőházban, akkor tudod, milyen érzés.
Ízületeket tönkreteszi, garantált a reuma. De egy-két évig bevállalósaknak biztos menne.
Másrészt meg autógumi raktárban is jó a fizu. Csak ott meg lélegezheted naphosszat a kipárolgó vegyületeket, meg a rákkeltő gumiport. Ahol én jártam, ott még a kalodák sem voltak rögzítve, 10 m magasan rakták a sorokat. :DDD Biztos jóhely.
2/4 anonim válasza:
Mondjuk védőruhát meg védőitalt adnak. De hosszú távon nem az igazi. Én jöttem már ki húsraktárból a nyegven fokos kánikulába, szerinted rögtön mertem indulni a kocsival, vagy vártam pár percet?
3/4 A kérdező kommentje:
:) biztos kell átszoktatni a szervezetet, lemondtam, de köszi a választ
2015. aug. 4. 00:53
4/4 anonim válasza:
Elég szar munkahely volt az akkor.Minden normális helyen ablakozott és fűtőtt targoncában ülsz egy pucsiban is simán.Meg kell kérdezni hogy legalább ablakozottt e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!