Valaki tud jó visszaszólásokat arra mikor lezsiráfoznak a magasságom miatt?
Gondolok itt arra, hogy olyanokat mondanak, hogy zsiráf, égimeszelő stb.
A válaszokat előre is köszönöm.
A Victoria Secret modellugynokseg 175 cm folotti lanyokat vesz csak fel.
“Modellkedessel egy nap alatt annyit kereshetek a kifuton,amieet te egesz evben gurcolni fogsz. “
Ne izgulj én is ugyanúgy voltam mint te. Magas voltam/vagyok, egy része irigy rád a másik fele még idióta. Engem meg azért is piszkaltak mert negyedikes koromban a mellem már akkora volt mint egy felnőtt nőnek. Ez van. Sokáig én is szarul éreztem magam aztán rájöttem hogy hoppá nem nekem kell szégyellni és rosszul érezni magam hanem nekik. :)
S mit teszünk az ilyen emberek véleményével? Sz**nk rá. :) Itt be, ott ki.
Nézd meg a lovely complex című pár részes sorozatot, pont egy magas lányról szól. Abban is van pár helyzet ami kezel a főhős valahogy :)
Kitartás, úgy vagy jól ahogy vagy
#18 oldd meg hogy egy helyre kerüljetek egy órára, ugy hogy ne tudjon se ő, se te elmenni onnan. Lift például, vagy bármi, szoba vagy terem úgy hogy nálad a kulcs. Aztán addig maradsz amig nem tisztázódik a fejében az egész. Az se baj ha életidegen a hely, nincs kaja meg víz. Ezért jó pl a lift. Nem kicsit kell tisztázni, és nem csak úgy mondja hogy "jó, többet nem csinálom" hanem tenyleg úgy is gondolja.
Úgy vettem ki, hogy nem kell attól tartanod, hogy megver. Neked sem kell bántani, csak legyen olyan a helyzet, hogy ha nincs megegyezés akkor kilátástalan hogy mikor mehet. Érdemes egy ilyen szitut kicsit túltolni, hogy tényleg megértse. És mégegyszer, nem megverni gondoltam.
mosolyogj és küldd a halálba .
ha kell verd meg, de csak úgy,hogy pl labat rúgd. a fejét ne bántsd.
mondd meg neki hogy jon a karacsony 2 ezeré megveszed h elethu kertitörpe legyen a kertetekben.
halál a g...ikre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!