Tudtok nekem mondani jó visszaszólásokat csúfolódókra?
Igen pl.: Én még lefogyhatok de te...ilyen maradsz/paraszt maradsz...stb. :)
vagy: Lehet, hogy igazad van és dagadt vagyok, de beléd kultúra is csak akkor jár, amikor eszed a Shakirás Aktíviát...
A visszaszólással csak okosan, nem célszerű az hogy a viccelődő embertársadból ellenséget kreálj. Persze nem kellemes ha beszólnak az embernek. Próbáld meg viccesen felfogni, szólj vissza ehhez hasonlóakat:
"Ma már megettem egy hozzád hasonlót kora reggel."
"Te is beszóltál, megegyelek? " xd
Hé, éreztétek ezt? Hirtelen lecsökkent a környéken az IQ. (visszaszól valamit ezen a ponton)
Megint!
milyen statuszban vagy? ha te vagy legalul, altozz/tas, ha nem bar sejtem akkor nem itt kerdeznel... szoval ami nalam mukodott ott nem fog, engem egyatalan nem zavart, mert egyut logtunk, most is folyamatosan szivozunk.
de pl 1-2gyereket el vertem, volt h fociztunk, haver beszologatott, rohogtem meg elkuldtem a p be, aztan melete ulo papucs is rohogott ram, odamentem rafogtam a nyakara rendesen. de mi betegek voltunk, nem hiszem h neked ez menne, vagy jol jonnel ki!
Mondd azt:"Én kövér vagyok,te/ti ronda/rondák. Én lefogyok,na és te/ti?
Vagy: Mikor volt az utolsó parasztfelkelés?
Piszkáló:??
Te:Amikor felkeltél reggel.
Amikor mondják, hogy kövér vagy, válasz:
- Ezt én is tudom. Ha semmi újat nem tudsz mondani, akkor nem vagy érdemes arra, hogy figyeljek rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!