Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tudtok nekem mondani jó...

Tudtok nekem mondani jó visszaszólásokat csúfolódókra?

Figyelt kérdés
A kérdést nem valami értelmesen tudtam megfogalmazni de mindegy. Sokat csúfolnak a súlyom miatt (nem vagyok valami vékony..) és ilyenkor már unom, hogy elengedem a fülem mellett a dolgokat és úgy teszek mintha meg se hallanám, ezért kérlek titeket, hogy írjatok nekem frappáns beszólásokat (jó visszaszólásokat), amiket ilyenkor vissza tudok szólni a sértegetőnek, mert mikor valaki beszól soha nem jut eszembe semmi. Előre is köszönöm szépen a válaszokat.

2014. jún. 3. 18:20
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Igen pl.: Én még lefogyhatok de te...ilyen maradsz/paraszt maradsz...stb. :)

vagy: Lehet, hogy igazad van és dagadt vagyok, de beléd kultúra is csak akkor jár, amikor eszed a Shakirás Aktíviát...

2014. jún. 3. 18:29
 2/20 anonim ***** válasza:

A visszaszólással csak okosan, nem célszerű az hogy a viccelődő embertársadból ellenséget kreálj. Persze nem kellemes ha beszólnak az embernek. Próbáld meg viccesen felfogni, szólj vissza ehhez hasonlóakat:

"Ma már megettem egy hozzád hasonlót kora reggel."

"Te is beszóltál, megegyelek? " xd

2014. jún. 3. 18:36
 3/20 anonim ***** válasza:
Csak a kutyák játszanak csontokkal!
2014. jún. 3. 18:45
 4/20 anonim ***** válasza:
41%
Ez elég szánalomra méltó. És mi lesz, ismételgeted nekik azt a két beszólást, amit megtanultál? Szerinted nem fognak rád szállni még jobban, ha vissza mersz beszélni? Amúgy meg miért nem fogsz le mondjuk..?
2014. jún. 3. 18:51
 5/20 anonim ***** válasza:
"Tudod, az egyetlen oka annak, hogy nem szólok vissza általában az, hogy az azt jelentené, hogy érsz annyit, hogy elég figyelmet pazaroljak rád ahhoz, hogy visszaszoljak. Ma nagylelkű voltam és kivételt tettem, érezd magad megtisztelve."
2014. jún. 3. 20:21
 6/20 anonim ***** válasza:

Hé, éreztétek ezt? Hirtelen lecsökkent a környéken az IQ. (visszaszól valamit ezen a ponton)

Megint!

2014. jún. 3. 20:22
 7/20 anonim ***** válasza:

milyen statuszban vagy? ha te vagy legalul, altozz/tas, ha nem bar sejtem akkor nem itt kerdeznel... szoval ami nalam mukodott ott nem fog, engem egyatalan nem zavart, mert egyut logtunk, most is folyamatosan szivozunk.

de pl 1-2gyereket el vertem, volt h fociztunk, haver beszologatott, rohogtem meg elkuldtem a p be, aztan melete ulo papucs is rohogott ram, odamentem rafogtam a nyakara rendesen. de mi betegek voltunk, nem hiszem h neked ez menne, vagy jol jonnel ki!

2014. jún. 3. 21:39
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Mondd azt:"Én kövér vagyok,te/ti ronda/rondák. Én lefogyok,na és te/ti?

Vagy: Mikor volt az utolsó parasztfelkelés?

Piszkáló:??

Te:Amikor felkeltél reggel.

2014. jún. 4. 14:27
 9/20 anonim ***** válasza:

Amikor mondják, hogy kövér vagy, válasz:

- Ezt én is tudom. Ha semmi újat nem tudsz mondani, akkor nem vagy érdemes arra, hogy figyeljek rád.

2014. jún. 4. 15:18
 10/20 anonim ***** válasza:
Ráüljek a szádra a pici fenekemmel?
2014. jún. 4. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!