Tudtok nekem mondani jó visszaszólásokat csúfolódókra?
Azt is lehetne mondani válaszként, hogy:
Te nem vagy kövér, de nem cserélnék veled, mert az IQ-d még a súlyodnál is kevesebb.
Vagy más megfogalmazásban:
Kár, hogy neked nem annyi az IQ-d, ahány kg én vagyok.
Egyébként hány cm vagy és hány kg? Lehet, hogy nem is vagy olyan kövér.
köszönöm a válaszokat, néhány nagyon tetszett:) jah és nem szeretnék megverni senkit mert lány vagyok...
#12: 165 cm és 85 kiló vagyok
Azt hittem, több vagy. Akkor ennyi kg-ra vonatkoztatva a 12-esnél írt válaszom nem is annyira frappáns :)
Találtam egy kérdést, hogy a 165 cm-hez mennyi lenne az ideális testsúly, és eléggé megoszlanak a vélemények, de azért egy kis felesleg tényleg van rajtad.
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__39..
Ha fogyni fogsz, vigyázz, hogy lassan történjen, hogy feszes maradjon a bőröd.
Egyébként az nagyon jó módszer a fogyásra, hogy ha valamit eszel (ne sokat), akkor onnantól három órán keresztül nem eszel semmit. Ha valami pici dolgot mégis bekapsz, újra indul a három óra.
Mindig lassan egyél, mert a jóllakottság érzete később jut el az agyhoz, mint ahogy az megtörténik, vagyis az ember gyorsan falatozva hajlamos még a jóllakottság után is enni, és utána csodálkozik, hogy pukkadásig ette magát, miközben evés alatt ezt nem érezte igazán.
Mindig csak annyit egyél, amitől éppen elmúlik az éhségérzeted, így a gyomrod kicsit össze fog menni, és a kevesebb kaját többnek fogod érezni.
Egyébként hány évesek, akik csúfolnak? Nem lehet nekik megmondani, hogy hormonális probléma miatt vagy kövér és nem azért, mert lusta vagy odafigyelni, hogy mennyit eszel?
Ha ezt tudnák, meg hogy diétázol, mégsem fogsz, akkor talán megértőbbek lennének...
Általában a sérült, boldogtalan emberek szólnak be, akik mástól szintén megkapták már a maguk sérelem adagjukat, esetleg a családban terrorizálják őket, és mivel azzal szemben, akitől elszenvedték mindezt, nem tudnak/mernek fellépni, másnak adják tovább a kapott bántást. A másik eshetőség, hogy egyesek torz felfogásukkal ilyen úton próbálnak maguknak egy kis önbizalmat összekaparni, abból a téves elgondolásból, hogy ha másokat csúfolnak, akkor attól ők többek lesznek a maguk, vagy a hasonszőrű barátok szemében.
Egyébként én is szedek L-Thyroxint, de én azért, mert kivették az egyik oldali megnagyobbodott, göbös pajzsmirigyemet, és a másik megmaradt nem tudja ellátni a feladatát, gondolom a megállapított Hashimoto-thyreoiditis miatt. Amíg nem szedtem gyógyszert, addig a TSH-m a határon volt, de mivel híztam is, ezért mondta a dokim, hogy kezdjem el, és utána fogytam kicsit, ezért gondoltam erre, bár az is lehet, hogy nem szedsz eleget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!