Tudnátok írni visszaszólásokat, arra hogyha valaki beszól?
Az a baj az ilyen bemagolt visszaszólásokkal, hogy egyfelől ultra gázak, agyonhasználtak és aki rutinos az úgyis másodperc alatt visszavág egy olyannal amire nem tudsz mit mondani.
Ez olyan mintha sakkban bemagolnál egy lépéssorozatot, és ha törik ha szakad te azt játszanád a körülményeket figyelmen kívül hagyva. Nem tartana sokáig.
"Vagy te.."
"Aki mondja"
:D Mit vársz? Ha magadtól nem bírsz visszaszólni, akkor úgyis béna lesz a bemagolt szöveged, meg minden szituáció más. Ha a visszaszólásodra is reagál valamit, akkor meg lefagysz? Legalább konkrét példát írhattál volna. De ez az egész ígyis úgyis gagyi lesz, szerintem ne erőltesd
A következő szitu volt:
Egyik barátnőm lábát még gyerekkorában amputálták, combból.
Általában műlábat hordott, de egy időben nem tudta használni és ilyenkor szoknyát viselt és mankózott.
Elmentünk sörözni, térd alá érő szoknyában volt. Leültünk egy asztalhoz, majd később még jöttek páran.
Amikor felállt és észre vették a hiányzó lábat, az egyikükből kiszakadt:
- Mit csináltál a lábaddal?
- Ééén? Semmit! Az orvosok, amíg én aludtam!
Hasonló szitu volt, amikor valaki megkérdezte:
- Neked egy lábad van?
Feljebb húzta a szoknyáját hogy látszódjon a csonkolt rész és közölte:
- Nem, másfél!
Ne magadból indulj ki!
Anyádért meg egy kiló banánért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!