Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Valaki tud jó visszaszólásokat...

Valaki tud jó visszaszólásokat arra mikor lezsiráfoznak a magasságom miatt?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra, hogy olyanokat mondanak, hogy zsiráf, égimeszelő stb.

A válaszokat előre is köszönöm.

2020. jún. 6. 13:25
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
36%

Csak mosolyogj rájuk kedvesen :) kizökkenti majd őket, hogy mi a fenétől vagy boldog, amikor nekik pont az a céljuk, hogy rosszul érezd magad. Hidd el, ez a legjobb visszavágás, ez fogja a legjobban bosszantani őket. Ha visszaszólnál valamit, pont olyan lennél, mint ők. Jobb akarj lenni ezeknél!

25N

2020. jún. 6. 13:59
 12/31 A kérdező kommentje:
Kb. 178-180 cm vagyok.
2020. jún. 6. 14:01
 13/31 anonim ***** válasza:
6%
Nem annyira vészes minek gondolkodsz a visszaszóláson amikor odaröfögsz valamit pl fogd már be vagy nevetsz velük
2020. jún. 6. 14:03
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Szolt valaki? Azt hittem korog a gyomrom.
2020. jún. 6. 14:05
 15/31 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem ne fogadd meg a 11. válaszoló "tanácsát". Engem is szekáltak gimiben (mondjuk engem nem a magasságom miatt, hanem inkább az arcom, a bőrbetegségem, illetve úgy általánosságban a külsőm miatt) és amikor kiírtam ide egy kérdést ezzel kapcsolatban, nekem is azt írták, hogy jajj, ne foglalkozzak velük, majd egy idő után megunják, stb. Szóval így is tettem, amikor beszóltak valamit, figyelmen kívül hagytam őket, illetve úgy tettem, mintha nem hallottam volna semmit...Viszont ez volt a lehető legrosszabb, amit tehettem, azután már nem csak ronda meg undorító voltam a szekálóim szemében, hanem "fogyatékos" is.

Ha bunkók veled, szólj vissza és állj ki magadért! Ha csak "kedvesen mosolyogsz és nem csinálsz semmit", nem megunják a cikizésed, hanem azt fogják gondolni, veled bármit megtehetnek és még több bántást fogsz kapni.

2020. jún. 6. 14:08
 16/31 anonim ***** válasza:
21%

Ez hülyeség. De oké, tőlem visszaszólhat nekik, majd attól biztos jobb lesz :D Az ilyen emberek azt élvezik ha fogást találnak a másikon, várják, hogy visszaszóljon az áldozat, hogy aztán mégjobban bsztathassák. Ha azt látják, hogy nem fog rajta semmi, akkor egy idő után megunják. Az, hogy nálad nem vált be, azért lehet, mert látták rajtad, hogy szrul érzed magad a beszólásaiktól. Pont, hogy azt kell mutatani, hogy nem érdekel, sőt, hogy boldog vagy! Neked nem sikerült, de ettől még a kérdező, lehet, hogy ügyesebb lesz :)

2020. jún. 6. 14:13
 17/31 anonim ***** válasza:
84%
Irigykesz melynovesu?
2020. jún. 6. 14:17
 18/31 anonim ***** válasza:
75%

#16 És mivan akkor ha egyik opció sem működik?

Engem nem testalkatom miatt szekáltak illetve nem is csak engem szekáltak hanem szimplán puszta élvezetből.

Olyanokat szóltak, hogy "neked sose lesz gyereked", illetve neki állnak néha fogdosni. Néha csak így a semmiből felkiáltanak nekem, hogy "A K**VA ANYÁDAT"

Nahát én próbáltam mindenfélét. Kipróbáltam először, hogy figyelmen kívül hagyom illetve ahogy te is írtad, mosolygok, hátha megunják. Akkor azt mondták, hogy addig fognak b**ztatni amíg a saját talpamra nem állok. Ezután már visszaszóltam nekik egyre keményebben, de csak röhögtek. Egyedül az egyiket sikerült elhallgattatni egy durva beszólással de még mindig maradtak ketten. Egyszer pedig megelégeltem és jól belerúgtam majd alaposan felképeltem úgy, hogy belevágódott a szemetes kukába. Másnap ugyanúgy folytatta annyi különbséggel, hogy ha felálltam és készültem felpofozni akkor röhögve elfutott. Én nyilván nem fogok magamból hülyét csinálni és utána futni így visszafordultam. Ekkor pedig visszajött ő is és távolról szólogatott be.

NA ILYENKOR MI A F**ZT CSINÁLJAK!!??

Ezt mondjátok meg. Erre adjatok megoldást. Meghívom egy sörre/fagyira aki erre tud egy működő megoldást találni.

Szarjam le kilőve, szóljak vissza kilőve, verjem meg kilőve.

2020. jún. 6. 14:44
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Állj fel hogyha velem beszélsz..
2020. jún. 8. 17:44
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
legalább nem kell felemelni a kezem hogy leüsselek
2020. jún. 8. 18:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!