Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A hajléktalanság az egyetlen...

A hajléktalanság az egyetlen megoldás?

Figyelt kérdés
Egy abnormális szörnyszülött vagyok, egy nagyon rossz ember. Teljesen elkanászodtam és már nem látok kiútat, csak egy teljesen 0-ról felépítkezést. Ha pedig nem sikerülne, akkor a természetes szelekció csak megerősítene abban, hogy egy felesleges létforma vagyok a bolygón. Munkakerülő egyetemista vagyok, de az egyetemet is csak puskázva viszem végig, tanulni derogál. A kétkezi munka derogál. Éjjeli ember vagyok, délután 2-kor kelek, hajnali 4-kor alszom, éjjel vagyok aktív. Számítógépes játékok az életem, más nem érdekel. Mivel egész nap játszom, zabálok és ülök, 150 kg vagyok. Tudom hogy ez nem jó, de pont lefhosom. Anyám mindent a fenek alá rak, elkényeztet, pedig minimálbért keres. És még ma mellbevágtam, mert nagyon felcseszett, hogy maradjak csöndbe. Nem tud tőlem éjjel aludni, mert dumálok a gép előtt a haverokkal és játszunk, igazi antiszociális kocka vagyok, ő pedig másnap dolgozik reggel. Barátaim nincsenek (mily meglepő), párkapcsolatom sose volt (mily meglepő), senki nem kedvel. Pszichológushoz járok egy jóideje, de semmi haladás. Észhez kéne térjek, de annyira kellemes ez az életforma, ez a semmittevés így 20 évesen. Elvárom, hogy mindent alanyi jogon kapjak nulla megdolgozásért. Vegetálok igazából már évek óta, amúgy semmire nem költök mert nincs saját pénzem. Igazából várom a halált. Valami olyan krízis kellene ami felébreszt és máshogy látnám a világot. A hajléktalanság segítene?

2020. jún. 5. 23:08
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Hát de az öngyilkosság az természetes szelekció. Darwind-díj ez is. Aki a saját hülyeségéből hal meg, az a természetes szelekció "áldozata". Úgy tűnik én pont beleesek sajnos.
2020. jún. 5. 23:42
 12/28 A kérdező kommentje:
8-as hirtelen felindulás volt, már több éve beront a szobámba és "CSHHH", "PSSZT" meg "KUSSOLJMÁBE ALUDNÉK, HOLNAP DOLGOZOM", aztán ez a sok éves éjjeli frusztráció felgyűlt bennem és nem bírtam, rávágtam. Ekkor realizálódott bennem, hajléktalannak kéne lennem.
2020. jún. 5. 23:44
 13/28 anonim ***** válasza:

Molnár Kiki-t nem az anya tartja el.

Vegyél példát róla!

2020. jún. 5. 23:58
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
8-as vagyok. Értem. Akkor megbantad Te is. Amúgy meg nem tűnsz reménytelen esetnek... Felismerted a helyzetet és kiutat keresel. Kezdj valami egyszerűvel.. Pld testmozgas, fogyás, több idő könyvekkel vagy a levegőn, a gépről fokozatosan szokj le.
2020. jún. 5. 23:58
 15/28 anonim ***** válasza:
92%
Pedig a szókincsedből, helyesírásodból ítélve nem vagy buta ember szerintem... Csak szimplán meg kéne emberelned magad. Én is nagyon egészségtelen, munkakerülő életmódot éltem, de egyszer csak úgy döntöttem hogy ebből elég. Nem lesz egyszerű, de hidd el meg éri! Arra is gondolod kell hogy anyud nem lesz ott mindig hogy támogasson. Kitudja, lehet hogy egy év múlva megunja ezt az egészet és azt mondja hogy nem tart el tovább. Akkor mit csinálsz?
2020. jún. 6. 00:00
 16/28 A kérdező kommentje:
Nemtudom. Ha kidob, majd hajléktalanként elvégzem az egyetemet, majd bent alszom a suliban.
2020. jún. 6. 00:04
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

:D

De fogyjál le tényleg. A többi dolog az nem fog sehogy se menni. 150 kilósan ugyan nem állsz neki sportolni...

A megoldás, hogy nem viszed oda a gép elé a kajákat.

A legkönnyebb módszer, ha megkéred anyukádat, hogy ezentúl "zárja el a csokiszökőkutat", meg a chipseket se vegye. Ha nincs ott, akkor kb 1 hét után nem kívánod (saját tapasztalat).

Ha meg magadnak veszed a kaját, akkor menjél piacra vásárolni termelőkhöz, ott sok az egészséges étel.

2020. jún. 6. 00:08
 18/28 A kérdező kommentje:
Oké, köszi :)
2020. jún. 6. 00:13
 19/28 anonim ***** válasza:
63%

Na, megtaláltam magam. 22 vagyok 130 kiló, de a szüleimet eddig nem bántottam , ja és halk vagyok, de nagyon nem beszéltem már november óta senkivel a szüleimen kívűl.

Nekem egy mázlim van, egyetem helyett a jogsimat töltögetem így ha beüt valami xar megyek is kamionozni,addig meg elvagyok.

Egyszerűen imádok nem csinálni semmit. Egy célom van, naponta meginni 2 liter vizet, ami nehezen, de megy.

2020. jún. 6. 00:55
 20/28 anonim ***** válasza:
28%
Az, hogy meg akarsz változni, az már az első lépés. Nehéz elengedni, ez megértem, nekem az anorexiát volt nehéz. De meg kell tenni az első lépést. Kitűzöd azt a célt, hogy megváltozol. Mindent megteszel az ügy érdekében (ha megfogadsz egy tanácsot, legyél muszlim, Allah segíthet, ha akarod, plusz az életmód is egészséges, ami segíthet fogyni (KERESZTÉNYEKKEL NM VITATKOZOM!!!)). Állj az anyukád elé és kérj bocsánatot. Mondd el a pszichológusnak, hogy változni akarsz. Aztán, hát, lesz ami lesz. Remélem a legjobbakat!
2020. jún. 6. 01:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!