A hajléktalanság az egyetlen megoldás?
Molnár Kiki-t nem az anya tartja el.
Vegyél példát róla!
:D
De fogyjál le tényleg. A többi dolog az nem fog sehogy se menni. 150 kilósan ugyan nem állsz neki sportolni...
A megoldás, hogy nem viszed oda a gép elé a kajákat.
A legkönnyebb módszer, ha megkéred anyukádat, hogy ezentúl "zárja el a csokiszökőkutat", meg a chipseket se vegye. Ha nincs ott, akkor kb 1 hét után nem kívánod (saját tapasztalat).
Ha meg magadnak veszed a kaját, akkor menjél piacra vásárolni termelőkhöz, ott sok az egészséges étel.
Na, megtaláltam magam. 22 vagyok 130 kiló, de a szüleimet eddig nem bántottam , ja és halk vagyok, de nagyon nem beszéltem már november óta senkivel a szüleimen kívűl.
Nekem egy mázlim van, egyetem helyett a jogsimat töltögetem így ha beüt valami xar megyek is kamionozni,addig meg elvagyok.
Egyszerűen imádok nem csinálni semmit. Egy célom van, naponta meginni 2 liter vizet, ami nehezen, de megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!