A hajléktalanság az egyetlen megoldás?
Remélem nem az orvosi egyetemre jársz... 🤪 (ez csak vicc volt).
Hát, igazából az a nagy helyzet, hogy az égvilágon semmi, de semmi tanácsot nem fogsz kapni senkitől, mert ebből felebredni... Az első és legnagyobb lépés ilyenkor a, vagy egy CÉL kitűzese. Cél nélkül nem lehet tudni, melyik úton és hogy indulj el.
Én is így voltam hajdanán, nem éreztem, mi az élet értelme, rossz sulit választottam, mert menet közben kiderult, hogy az nem érdekel...
Aztán megtaláltam a célt... Es azóta küzdök érte, boldog vagyok, és érzem, hogy hasznos vagyok, és másiktól is ezt a visszajelzest kapom.
Tehát.. Célt kituzni.. Első lépés.
Először is nem bántani az édesanyádat hanem alázatosan megköszönni hogy ennyi mindent tett érted és szeretnél kezdeni az életeddel valamit. Ha már elkényeztet nem azt érdemli hogy még bántalmazd is
Első lépésben lefogyni és saját életed alap pilléreitfleállitani még ha puskázol is de valamit olvass el a tananyagbol... Legalább majd ne érjen meglepetés a munkahelyeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!