Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan tudok sakkban tartani...

Hogyan tudok sakkban tartani egy kórosan nárcisztikus embert?

Figyelt kérdés
2020. jún. 5. 07:15
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
9%
Mondd neki oda a véleményed pl:nem vagy annyira szép mint gondolod, nagyon buta vagy stb
2020. jún. 5. 07:19
 2/31 anonim ***** válasza:
20%
Folyamatosan nyomás alatt tartod a bábuit és olyan helyzetet alakítasz ki a táblán amelyben állandóan sakkot tudsz adni. A végén pedig lemattolod!
2020. jún. 5. 07:19
 3/31 anonim ***** válasza:
84%
Levegőnek nézed, nem engeded hogy hatással legyen rád. Attól megőrülnek. :D
2020. jún. 5. 07:25
 4/31 anonim ***** válasza:
79%

Az utolsó írja az egyik legjobb megoldást.

Egyszer olvastam a Nők Lapjában, hogy lényegében velük nem lehet mit kezdeni, mert ők ilyenek, max. elviselni lehet őket.

De amit az utolsó (7.25-ös) komment írt, az kivitelezhető, mert én is így jártam el egy nárcisztikussal.

2020. jún. 5. 07:33
 5/31 anonim ***** válasza:
83%

Egy kórosan nárcisztikus embert hiába sertegetsz, mert nem.erdekli.

A bábuit is nehéz, sakkban tartani, mert mindig van másik, újabb és újabb.

Ignoralas mellett, vidd többre mint ő, és legyél normális kedves.

De ha te normális és kedves vagy, annak híre megy, és sokan elfordulnak tőle.

Sose mond neki, hogy mit szeretsz, mert azt tönkre teszi vagy elveszi.

Fordítva működnek.

De a legjobb ha lépsz.

Én meg sajnos nem tudok

2020. jún. 5. 07:41
 6/31 anonim ***** válasza:
77%
Ó, sehogy. Le kell szarni, ott kell hagyni.
2020. jún. 5. 07:52
 7/31 anonim válasza:
29%
Kötözd egy székhez és sakkozh vele.
2020. jún. 5. 07:55
 8/31 anonim ***** válasza:
67%
Úgy, hogy hidegen tart a véleménye és a viselkedése. Egyzserűen nem foglalkozol vele. Mondjuk itt az is kérdés, hogy ki az.. pl a férjed? Anyukád? ....
2020. jún. 5. 08:28
 9/31 anonim ***** válasza:
60%

Ez az, hogy nem tudsz sakkban tartani egy narcit.

Ezek, a szociopatakkal es hasonlokkal, azt elvezik, ha hatassal vannak rad, barmilyen hatassal, ha manipulalni tudnak, ha bantani tudnak.

Ha latjak rajtad, hogy betalaltak, az jo, mert a hatalom erzeset kelti bennuk. De meg egy szimpla sms kuldes is, mert tudjak, hogy agyalni fogsz rajta es mar ezzel hatalmat ereznek feletted.

Csak azt tudod tenni, hogy egyaltan nem reagalsz, legjobb teljesen megszakitani a kapcsolatot veluk, lecserelni a szamodat es leblokkolni oket mindenhol es felfogni, hogy ezeknek az embereknek te nem szamitasz egyaltalan, csak a jatekszeruk vagy.

Emlekszem, amikor az utolso "veszekedesem" volt a narc-al. Nem valaszoltam neki.

Osszesen 74 smst kuldott. Aztan mivel nem birtam tovabb, megkoszontem neki az eletreszolo leckeket amiket tanitott. Hu, azt latni kellett volna, hogy beduhodott es meg egy csomo smst kaptam, amiben leidiotazott, es mindent felhozott, amiket en mondtam neki amikor meg probaltam valtoztatni a viselkedesen, csak megforditotta a helyzetet es engem vadolt vele. Nagyon erdekes volt. Ezen mar csak nevetni tudtam.

De a lenyeg a grey rock technique, amikor nem reagalsz. Egy ido utan megunjak es mas energiaforras utan neznek.

2020. jún. 5. 08:34
 10/31 anonim ***** válasza:
100%

NE sakkban akard tartani, hanem ügyeskedj úgy, hogy minél előbb el tudj menekülni előle, vagy ügyeskedj úgy, hogy ő akarjon elmenni.

Az ignorálás nem mindig jó,ahogy az előző is írta, a szociopata még neccesebb mint a nárcisztikus, az képes behízelegni mindenkihez magát,manipulálni a környezetét, hogy ellened fordítsa az embereket, és ezt nem egyik napról a másikra teszi. Ha zaklat és nem veszi a lapot ahogy az előző is írta 74 sms után képes volt még 600-at írni képletesen, akkor segítséget kell kérni olyanoktól akik tudják, hogy szereljenek le egy ilyen embert, tehát hivatalos szervektől, szakemberektől. Amúgy náluk szerintem ilyenkor bekattan valami, mint a ragadozóknál ha futsz bekapcsol a vadászüzemmód, nem mindig jó a futás, bármennyire is érzed azt, hogy menekülnél. Kell a blokk irányukba, hogy ne találjanak az ártatlanon fogást.

2020. jún. 5. 09:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!