Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A ferfiak tobbsege tenyleg...

A ferfiak tobbsege tenyleg ennyire lusta, vagy ez csak az en környezetemre igaz?

Figyelt kérdés

Minden férfi a családomban, azok is akik csak behazasodtak ergo nem ver szerinti rokon, lusta felemelni a s.gget es elvégezni bármi ház körüli munkát. A kérdésem tenyleg nem provokáció, szándékosan nem használtam a kérdésben a minden férfi kifejezést, mert tudom, hogy vannak kivételek, ahogy lusta nők is, de ez mar tenyleg beteges.

A bátyám egesz nap tv-t nez, netezik, meg saját maga utan sem takarít ki, apámról ne is beszéljünk, az egesz garázst legszívesebben felgyujtanam, egy csavar meghúzása egy hetes könyörgést es veszekedést kíván, testvérem férje egesz nap számítógépen játszik, most komolyan ez normalis.!?

2020. máj. 30. 13:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
67%
#10 Na ja, jogos... Ha a nő tudja magától, hogy mit kell csinálni, akkor a férfinak miért megmondani, hogy segítsen? (a segítség nem is jó szó, mivel a saját házát, ruháját, csetresét tisztítja)
2020. máj. 30. 18:58
 12/13 anonim ***** válasza:
66%

aaaz, ismerős, mondjuk én úgy nevelem öcsémet (ha már az apánk nem hajlandó szülőként viselkedni, én vagyok a második rangidős a családban) hogy mindent ugyanúgy meg tudjon csinálni a háztartásban, mint én... főz, mos, takarít, ágyat húz, hajtogat és rendet rak, és ha valaha az élete során úgy viselkedne a majdani feleségével, mintha az cselédje lenne, odamegyek és szétrúgom a sggét. cserébe ő is figyel rám, hogy véletlenül se házasodjak össze valami gagyi férfivel, ami annyira életképtelen, hogy a sggét nekem kell kitörölnöm mert ő azt sem tanulta meg.

amúgy sokat segített a férfiakról alkotott képemen, hogy kiköltöztem kollégiumba (külföldre). itt nem szokás pénteken délben hazarohanni anyucihoz, hogy mossa ki a szennyest és főzzön egy hétre elegendő kaját... üdítő olyan hímneműeket látni, akik mosnak, ételt készítenek maguknak, rendet tesznek maguk után, és nem engem próbálnak csicskáztatni, csak mert nekem semmi nem lóg a lábam között...

2020. máj. 30. 18:59
 13/13 anonim ***** válasza:
52%

Én csak időszakosan vagyok lusta. De ilyenkor kaját rendelek, vagy étterembe megyek. A házam meg úgy néz ki ahogy. Viszont van az az állapot is amikor meg szeretek főzni, meg takarítani. Persze csak zenére akkor is.

De egyébként amikor még a szüleimnél laktam akkor is ez volt. Amikor olyan időszakom volt, akkor makulátlan volt a szobám, máskor meg hetekig állt a retek, és volt h anyám, vagy a nővérem rakott helyettem rendet, ami eléggé felcseszett, mert nem azért nem raktam rendet mert nem tudtam volna megcsinálni, hanem mert nem akartam.

Szvsz a férfiak azért nem csinálnak otthon semmit, mert szr munkájuk van, amit nem szeretnek. Szrul érzik magukat. A nők meg egy kicsit mások. Kevésbé magányosak, talán hajlamosabbak a mazochizmusra. A gyerekeikkel is közelebbi kapcsolatban vannak.

Ugye a kertes ház sem mindenkinek való. Aki nem akar füvet nyírni, meg garázsban matatni, az tegyen le műfüvet, meg zárja be a garázsát, és csináljon belőle olvasószobát, vagy mittudomén. Aki nem szeret takarítani, az költözzön kisebb házba, vagy legalábbis olyanba mit könnyű takarítani, vagy fizesen takarítót. Aki lusta elvinni szerelőhöz az autóját, az vegyen új autót, és évente cserélje, vagy menjen busszal.

Szóval az önismeret hiánya is benne van ebben a dologban. Vagy az önbizalomhiány, amiért azt gondolják, hogy úgysem élhetnek olyan környezetben ami nekik megfelelő.

Meg ugye aki gyárban dolgozik, vagy vmi hasonló helyen, az hatással lesz rá, akármilyen erős, meg akármilyen jó ember. Sőt, ha már ilyen helyen dolgozott valaki 20 évet, annak biztos, h torzult valamennyire a személyisége. Erre mondják azt, h aki szrba nyúl az szros lesz.

2020. máj. 31. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!