Miért védik ennyien azt a piroson áthajtó bringás nőt?
Egy poszt alatt 200 ból 190 komment arról szólt, hogy ez a nő ártatlan, ott vinnyog a videóban és milyen szadisták a rendőrök, hogy hozzá mernek érni, miközben a nő 1. áthajtott a piroson 2 rendőri felszóltásnak nem tett eleget 3 megtámadott egy rendőrt 4 ellenkezett. Az utóbbitól eltekinthetünk, mert azt magában foglalja az első 3.
Milyen viselkedés ez? Megrúg egy rendőrt? Aztán meg játsza az áldozatot?
A videón is tökéletesen látszik, hogy próbál rugdosni.
Komolyan nem értem. mi védeni való van azon a nőn? Megszegte a kreszt, és nem állt meg rendőri felszólításra. nem csak szabályszegés, hanem bűncselekmény. megtámad egy rendőrt? Örüljön, hogy nem lőtték le! Amerikában már azért is lőnének, ha nem áll meg. Ebben az esetben még a rendőrök voltak elnézőek. És ha előránt egy bicskát, mert elsőre megrúgta, de másodjára meg szúrni fog? na? akkor mi van? Alap, hogy rabosítják (megbilincselik)
Ez a sztori mar leragott csont ... viszont elgondolkodtato, hogy egy ilyen mentalitasu nonek milyen lehet az elete? Milyen tarsa van egy ilyen hisztis p...anak? Miket toporzekolhat egy ilyen amikor elgurul a gyogyszer? :)))
Rohejes ... es ez egy felnott ember!!!?
Jó, azért teljesen más világ volt a szocializmusban 30 éve, ott még egy rossz gondolatért is kispadra kerülsz...
És tényleg! A hamis adatokat kihagytam. Ebből is látszik, hogy egy gyáva p-csa, aki csa játsza az áldozatot. Ahogy megfogták onnantól kezdve tudta, hogy neki "annyi".
Amúgy az a nő aki felvetti simán utánamehetett volna. személyiségi jogok sértése, ráadásul hivatalos személy ellen uszít másokat. És ezt úgy ,hogy még mondja is a videóban, hogy "nem tudjuk mi történt", de persze egyből a rendőr a hibás.
A rendőr is embe, a rendőrnek is vannak feljebbvalói. A rendőrnek ez a munkája! A rendőrt büntetik meg, ha elengedi a nőt, mert ez a szabály! Látszik, hogy nincs ínyükre a dolog, szívesebben ültek volna egész nap a kocsiban "nézelődve", mint itt szarakodni egy ilyen nővel.
És azt is leszögezném, hogy auós párti SEM vagyok. autósokra is ugyanúgy vonatkoznak a szabályok! DE! az autó nagyobb méretű, ezért nagyon nehéz vele a szembesávban a forgalommal szemben haladni. De a biciklisek mégis ezt teszik.
Meg még talán az is gond, hogy bárki mindenféle alap kresztudás nélkül biciklire ülhet! Egyirányú utca, ahol a kiegészítő táblán nem volt ott, hogy behajtani tilos, kivéve kerékpár, erre szembe jönnek hárman. Anyámmal utaztam akkor, és még nekik állt feljebb, hogy miért nem férünk el egy szűk egyirányú utcában, amikor MI kanyarudtunk rá helyesen.
10-es! Ez így elég nagy általánosítás, de van benne igazság :(.
az én volt barátnőm is folyton csak provokált. Amikor meg felkaptam a vizet akkor meg játszotta az áldozatot, hogy jóóóvan de miért kell így kiabálni? Hát te nem vagy normális.. Ez sajnos sok nőre igaz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!