Normális dolog az, hogy a vezetés közbeni telefonálás csak 10 ezres büntetéssel jár, de ha egy bringás átmegy kb 3km/h sebességgel a piroson az 50 ezer?
2019. dec. 23. 13:20
1/23 anonim válasza:
Nem értem, mi a gondod? Piroson áthajtani 50 ezer. Nem azért 50 ezer, mert kerékpárral ment át.
2/23 A kérdező kommentje:
Arányban van a kettő?
2019. dec. 23. 13:44
3/23 A kérdező kommentje:
Ki a veszélyesebb?
2019. dec. 23. 13:44
4/23 anonim válasza:
Nem normális. Nem értek egyet a vezetés közbeni telefonálás, vagy az ittas vezetés tiltásával. A piroson áthajtásért meg keveslem az ötvenezret, mivel egy autósnak ezért a vezetői engedélyét is visszavonhatják így ezzel arányosan súlyosabban kéne büntetni az ilyenért a kerékpárost is, mivel ez így diszkrimináció.
5/23 anonim válasza:
"Ki a veszélyesebb?"
Aki átdzsal a piroson. Ugye nem fogod fel, hogy azt az ótvaros lámpát pont azért rakták oda, mert ott van egy keresztező forgalom, akinek meg épp szabad jelzést ad? Nem hát, nincs mivel...
6/23 anonim válasza:
Egy bicaj fenntartása semmibe nem kerül, nekik bőven van pénzük kipengetni a büntetést.
7/23 Koplárovics Béci válasza:
Piroson áthajtani autóval is legalább 50 ezer. Úgyhogy teljesen arányos.
8/23 anonim válasza:
Én már azért kiszabnám a 50 ezres bírságot ha valaki biciklivel csámpázik a közúton. Önmagában veszélyes. Ennél már csak az öntudatos biciklis a veszélyesebb.
9/23 A kérdező kommentje:
Látom a videót egyik véresszájú se nézte meg...
2019. dec. 23. 17:35
10/23 anonim válasza:
Én megnéztem.
Nem volt veszélyes, csak szabálysértő.
Ha én kamionnal megyek át ugyanott a piroson, amikor nem jön senki, az se balesetveszélyes. De azért mégis megbírságolnak a perzekútorok.
Ez azért van, mert a KRESZ nem a járművezetők véleményére alapozza, hogy át lehet-e hajtani a piroson. Hanem kimondja, hogy nem szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!