Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Normális dolog az, hogy a...

Normális dolog az, hogy a vezetés közbeni telefonálás csak 10 ezres büntetéssel jár, de ha egy bringás átmegy kb 3km/h sebességgel a piroson az 50 ezer?

Figyelt kérdés

Ott van a videóban

[link]

2019. dec. 23. 13:20
1 2 3
 21/23 Micimacko67 ***** válasza:
Kérdező miért dühöngsz? Karácsony van, hiányoznál a családi vacsoráról ha gutaütést kapsz...
2019. dec. 24. 12:01
 22/23 anonim ***** válasza:

"Sok komcsi"

Á, szóval fideszes vagy?

Akkor már mindent értünk.

2019. dec. 24. 16:48
 23/23 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%

"Sok bringás gyűlölő. Igazi tipikus magyar mentalitás. Gyűlölni a másikat, örülni neki ha megszivatját. Ez igen. Ez jellemzi ezt az országot, ezért tartunk ott ahol... Az ilyenek miatt."

Te is gyűlölködsz, tehát te is igazi magyar vagy a leírásod szerint. Pontosan ugyanolyan vagy, mint akiket szidsz itt össze-vissza.

"De gondolom ti kapásból börtönbe csuknátok vagy munkatáborba a bringást."

Tudod miért vagy tudatlan? Mert én is bringázok. Sokat. Lehet szabályosan csinálni. Igen, én is csinálok hülyeségeket is közben. Meg autózok is. Szabályosan. Ott is csinálok néha szabálytalan dolgokat. De nem magyarázkodok, hogy szül az asszony, hanem elismerem, hogy hülye voltam, ez van. Viszont még senkit sem próbáltam sem megölni, sem veszélybe sodorni.

2019. dec. 24. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!