Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha beszólnak, provokálnak, a...

Ha beszólnak, provokálnak, a két reakció közül melyik a gázabb?

Figyelt kérdés

A) kussolok, vagy olyanokat mondok, hogy "na jó, hagyjuk", "hagyjál már békén", vagy mit tudom én, szóval bármiféle megfutamodás a konfliktushelyzet elől

B) beleállni a konfliktusba úgy, hogy közben remeg a hangom, látszik, hogy teljesen frusztrált (tehát gyenge) vagyok, plusz nem tudok gondolkodni, és emiatt kb. hülyeségeket beszélek?

2020. máj. 27. 18:52
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Hát ezektől, hogy nem tudok gondolkodni közben, meg utálom, hogy ennyire feltűnő, hogy ideges vagyok, gyakorlatilag mintha céltábla lennék, h "provokáljatok mégjobban, mert beválik"
2020. máj. 27. 19:34
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

ha visszaszólsz abból vita és oda vissza beszólogatás lesz mindenképpen erre készülj

Ha nem vagy olyan erős fejben akkor meg inkább hagyd rá

Egyébként is bunkó emberek akik beszólogatnak meg provokálnak

2020. máj. 27. 19:38
 13/16 anonim ***** válasza:
15%
Mitől vagy frusztrált? A puncid miatt? Vagy mi miatt? Kicsi a mell?
2020. máj. 27. 20:20
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell beleállni a vitába, mert esetleg lehúz a szintjére.

Ki kell röhögni, annál jobban ideges lesz :D

Az ilyenek pont arra játszanak, hogy felhúzzanak. Tudod, mint az oviban, mikor azért csúfol, mert látja, hogy bánt és ez neki tetszik.

Ha lesz@rod, és fejben is továbblépsz, akkor öngólt lő. ;)

2020. jún. 8. 05:05
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalataim szerint baszogatni azt szokták, akiben látnak valamit, ami bennük nincs meg. Tehát valamire irigyek. A baszogatás előzménye mindig az, hogy megpróbálja a baszogató kiismerni a személyedet. Megpróbál veled kibeszélni másokat, megnézni hogyan reagálsz, mennyire vagy befolyásolható. Mindig így indul, és ilyenkor a provokátor nyalizós, haverkodós, de közben irigy rád valami miatt.Tapogatózással indul szinte mindig, majd egy éles, sértő, hirtelen rápróbálkozással folytatódik. A baszogató az erre adott reakciódat figyeli, azt mérlegeli, mennyire vagy magabiztos. Ha elbuksz itt, és nem fektetsz le kereteket, jön a folytatás, de az már társaságban. És ott általában lesz segítsége. Tipikus példák..

- A Feri máma menstruál, hogy nem akar beszélni velünk. Vagy a másik: Idegesnek tűnsz, mi a baj?

Ha ilyenkor elkezded bizonygatni, hogy márpedig nem, az csak még rosszabb. Ezek a kérdések rejtett csapdák mindig. Felidegesíted magad azon, hogy valótlanságot állít rólad valaki, aztán a szemedbe mondják, h "látod? Ideges vagy."...

Sok ilyen gyöngyszem van az életben. Egy dolgot tudsz tenni. Önismeret, önbizalom, szilárd magabiztosság. Ha eljutsz a személyiségfejlődés azon szintjére, hogy lesz önbizalmad, észre sem fogod venni az ilyen szaréletű suttyókat. Onnantól, hogy magaddal rendben vagy, nem vagy támadható semmilyen formában.

2020. nov. 10. 14:57
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Én pofán baszom egy féltéglával.
2021. márc. 27. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!