Ez normális reakció?
Az első ami eszembe jutott hogy szerintem túl nagyok az elvárásait. Mit jelent számodra a normális kapcsolat? Az hogy mire van szükséged jelenleg, ne tévesszen meg. Vójában csak az számít hogy megbecsűljön, tiszteljen, szeressen tiszta szívéből a párod. Ha ez meg van kölcsönösen, bármilyen
adott tulajdonsággal, jellemmel képesek lesztek együttműködni, jól kooperálni minden helyzetben. És bármi is történt eddig Veled, kérlek ne állj be a szívtelen, egoista emberek sorába,akik csak használják a többieket, mert azzal még több ilyent sérültet generálsz. Ne beszélgess ennyi emberrel egyszerre a netem. Ez sem fog jót tenni hidd el. Inkább próbálj meg fejlődni a volt kapcsolatai és tapasztalataid által. És nem a lelki degradánsok útján elindulni. Ezeket tudom tanácsolni Neked. Kérlek ne vedd sértésnek.
A reakciód pont arra vall, hogy nem szarod le az egészet, hiszen érzelmileg próbálod védeni magad. A flörtölgetés nem feltétlen vezet rosszra, de tartsd észben, hogy mit is akarsz valójában, ne sodródj, inkább szelektálj.
Aztán egyszercsak flörtölni fogsz majd valakivel, akivel többet is el tudsz képzelni, és előveheted az igazi igényeidet. Ha partnered is így érez, szerencsés vagy.
Szerintem nincs baj veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!