Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek ha a 13-14 és a...

Szerintetek ha a 13-14 és a 14-16 éveseknek készült pólók és pizsamák rámjönnek 21 évesen akkor az még normális? sőt, egyesek ilyenből derékban bők is, csak vállban meg karban szokott néha probléma lenni.

Figyelt kérdés

olcsóbb belőle a márkás is meg, van Pokémon pizsama is ebay-en, amire rávagyok kattanva mostanság :D Mármint a Pokémonokra.

[link]

2020. máj. 21. 22:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

#8: nagyon aranyos! Szeretem a plüssöket, van is egy jó pár nekem!

(#1 voltam)

2020. máj. 22. 11:22
 12/13 A kérdező kommentje:
#1! Nekem is van egy rakat belőle :D szóval átérzem. Remélem majd ha lesz egyszer feleségem neki is tetszeni fognak majd az ilyenek :D kicsit ettől félek, mert nem vagyok meleg. Inkább a melegekre jellemző ez.
2020. máj. 22. 18:44
 13/13 anonim ***** válasza:

De jó, azt hittem csak én vagyok ilyen lökött, hogy gyermek osztályról is öltözködöm :D

Legutóbb sportcipőt vettem mivel így olcsóbb volt.

Egyébként én is vagy már 10 éve nem növök, 164cm vagyok 25 évesen.

2020. máj. 30. 09:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!