Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem veszik észre az ilyen...

Nem veszik észre az ilyen emberek, hogy szánalmasak? Mire jó ez? (online eladás)

Figyelt kérdés

Nem provokálni akarok, csak szeretném megérteni (ha meg lehet...) az ilyen embereket.

Többször próbáltam már eladni valamit online (jófogás, egyebek), és szinte mindig előfordult az, hogy valaki írt nekem, adná a kért összeg kevesebb mint a felét (holott így is sokat engedtem belőle és nem kacatot adok el), aztán ha elutasítom, akkor mint valami hisztis kisgyerek, kikel magából, személyeskedik, trágárkodik, meg "ki akarná ezt a sz@rt megvenni", holott 2 perce sincs, hogy írta, hogy neki kell.

De előfordult már olyan is, hogy egy anyuka (volt kint profilképe 2 gyerekkel) írt nekem, hogy adjam neki a komódot ingyen mert nekem úgysem kell, meg NEKI GYEREKE VAN és én ne legyek szívtelen...aztán amikor közöltem vele, hogy bocs de ez nem így megy, meg nekem semmi közöm ahhoz, hogy neki gyereke van, elküldött a francba, meg az ő gyereke mennyire örült volna a komódnak meg tönkretettem a gyerek jó kedvét stb....

De komolyan, mit hisznek az ilyenek? Hogy ezzel elérnek valamit? Nem szánalmas ez?

Veletek fordult elő ilyen már? Vagy csak én vagyok ennyire szerencsés? Már ott tartok, hogy ha ilyet látok az első üzenetben, röpül az illető a letiltottak közé...

Vagy én gondolom rosszul? Nektek mi erről véleményetek?

2020. máj. 18. 10:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
77%

"De azt önmagában miért kellene pofátlannak tartani, aki jelentős arányú alkuval próbálkozik? Azt kell mondani, hogy nem, és kész, ha annyiért nem akarod eladni. Nem háborogni rajta. "

Ezzel csak az a probléma, hogy ha én kiírom, hogy az ár NEM alkuképes, akkor ne kezdjen már el alkudozni, mert ebből tudom, hogy vagy el sem olvasta a leírást, vagy ha el is olvasta, tesz rá magasról. Én körbenézek mindig, milyen árban vannak a dolgok, amiket én is eladnék, szóval nem túlárazott cuccokat akarok eladni.

A másik probléma: sokan nem képesek a NEM-et megérteni. Én is tapasztaltam ilyet, mint a kérdező. Ha visszautasítom az alkudozást, én vagyok a szemét, a köcsög, meg miegymás.

2020. máj. 21. 11:01
 12/12 anonim ***** válasza:
0%

11:

A kérdésben nem volt benne, hogy amikor nem alkuképes. Tovabbra sem értem, hogy ha nem írja valaki ezt külön ki, akkor miért baj, ha valaki jelentős alkuval próbálkozik? Az nyilván baj, ha nem fogja fel, ha nem a válasz, de nem erről volt szó.

2020. máj. 21. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!