Egy szép nő mégis hogy lehet önbizalomhiányos?
A külső nem minden. Ilyen egyszerű. Engem is szépnek tartanak, és mindig megkaptam hogy egy ilyen szép nő ne legyen szomorú, meg ne legyen önbizalomhiányos.
Az önbizalom nem a külső tényezőkből, másoktól jön, hanem magadból. EZÉRT nem tud senki meggyőzni, ha te másképp gondolkodsz magadról.
Kezdjük ott hogy a szépség mást jelent mindenkinek. Én mondjuk más nőket sokszor szebbnek látok, hiába mondják hogy én szebb vagyok náluk.
Depressziós voltam kiskorom óta, a neveltetésem, elnyomásom miatt. Lehet hogy külsőleg megdícsérnek, de nekem ez nem elég ahhoz hogy magabiztos legyek. Fontos hogy legyen munkám amiből eltartom magam, hobbim, elfoglaltságok amikben jó vagyok, stb. Ha nincs munkám, nem érzem magam okosnak, úgy érzem az én véleményem nem számít, mert már százszor átkiabáltak rajtam, persze hogy nem érzem magam jól. Fontos hogy tudjam, hogy képes vagyok dolgokra egyedül is, ne érdekeljen mint gondolnak mások stb. Ugyanazokon a fejlődési körökön kell végigmennem, mint mindenki másnak.
Plusz, mint nő, arra lettem nevelne hogy csendben legyek, hallgassak, várjam ki a sorom. Ez sem segített,mondjuk.
Ismerek egy szép nőt, aki még rosszabb helyzetben van.Magas, vékony, olyan az arca mint egy babának. A szülei folyton rejtegették, óvták mindentől, nem mehetett sehova. Ma felnőttként sem jár emberek közé, ha el is jön, nem öltözik ki, rejtőzködik, alig beszél. Nem tudja mit kezdjen az életével. Amiatt is rosszul érzi magát, mert túl vékony, ha ezt valaki megemlíti neki, akkor sír. Hiába mondjuk neki, hogy bárkit megkaphatnak, mégis egy rossz, elnyomó kapcsolatban él évek óta egy kopaszodó, kövér, lusta pasassal. Ő nem érzi úgy hogy bárkinek kellene, nem érzi magát szépnek, értékesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!