Miért baj az, ha csendes és visszahúzódó vagyok?
Figyelt kérdés
Már kaptam ilyen kritikát egyes emberektől. Miért baj ez? Nem bántok senkit... Miért kellene, hogy "nyitott könyv" legyek?
22/L
2020. máj. 10. 16:38
11/13 anonim válasza:
Szia !
Nem baj, csak kilógsz a nagy átlagból. A mai világban nyitottnak kell lenni, fontos a kommunikáció akár egy állásinterjún. Sajnos ez van, valamennyit változnod kell.
Nekem sikerült.
37/F
12/13 anonim válasza:
Mert kihasználható vagy e miatt. Nem szólsz, ha gondod, problémád van, vagy ha bántanak.
13/13 A kérdező kommentje:
#11, állásinterjú más. Az, hogy egy társaságban csendes vagyok, nem jelenti azt, hogy egy állásinterjún ne szólalnék meg vagy ne beszélnék magamról. Volt már állásinterjúm, ahol fel is vettek, tehát nyílván megszólaltam 😊 azért köszönöm a válaszod!
#12, próbáltak kihasználni, de amikor már túl lőttek a célon, megmutattam hogy nem lehet.
2020. máj. 11. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!