Miért baj az, ha csendes és visszahúzódó vagyok?
Figyelt kérdés
Már kaptam ilyen kritikát egyes emberektől. Miért baj ez? Nem bántok senkit... Miért kellene, hogy "nyitott könyv" legyek?
22/L
2020. máj. 10. 16:38
1/13 anonim válasza:
Bajnak nem baj, de nem csak ez a ket veglet van. Akik kritizalnak azok se tokeletesek. Valaki ilyen, valaki olyan. Ha neked nem baj akkor ne vedd magadra amit mondanak. Ne ok mondjak meg, h milyennek kene lenned, sepregessenek a sajat hazuk tajan.
2/13 anonim válasza:
Mert az extrovertáltak képtelenek felfogni, hogy valaki miért nem pofázik állandóan.
4/13 anonim válasza:
Szerintem nem baj. A lényeg, hogy fogadd el, hogy te ilyen vagy, és magadat add. Annál röhejesebb nincs, mint mikor valaki ilyen jellemmel próbálja játszani a nagydumást. Általában ők szólják meg a csendeseket és/vagy visszahúzódókat, mert nem bírják elfogadni, hogy valójában ők maguk is ilyenek, csak ez ugye “ciki”, muszáj színészkedni.
5/13 anonim válasza:
Bajnak nem baj, csak akkor ne csodálkozz, hogy egy idő után senki sem hív sehova és senki sem kíváncsi rád. Nekem sincs szükségem olyan emberekre, akiknek könyörögnöm kell jóformán, hogy ne csak én adjak magamból, hanem fordítva...
6/13 anonim válasza:
Mert valószínűleg mindenki semmibe fog venni és egyedül maradsz.
7/13 A kérdező kommentje:
#5, aki nem tudja megérteni a csendes természetű embereket, az jobb ha nem is keresi. A csendes emberek is megnyílnak, de nem akárkinek.
2020. máj. 10. 18:18
8/13 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, és kaptam már ilyeneket, de nem foglalkoztam velük különösebben.
F
9/13 anonim válasza:
Amíg nem tartozol abba a klubba, akik azt hiszik, hogy ettől már értelmesebbek és jobbak a könnyen megnyíló embereknél, addig részemről nem baj.
A nagyon csendes és nagyon visszahúzódó emberekkel szemben van egy elterjedt sztereotípia, miszerint szeretik lenézni a nagydumásokat. Megjegyzem, szerintem ez nem alaptalan, én is nagyon sok ilyennel találkoztam már.
10/13 A kérdező kommentje:
#9, nem értek egyet! A csendeseket nézik le, mert azt hiszik, hogy hülyék, nincsennek gondolataik... Pedig igen is vannak, csak éppen megtartják a véleményüket maguknak, vagy szimplán félnek a csalódástól és nem osztogatják a bizalmat mindenkinek.
2020. máj. 10. 23:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!