Hogyan fogadjam el magam és a családom?
Sziasztok
20 éves cigány fiú vagyok van rended bejelentet munkahelyem már 2 éve a szakmámba dolgozom ( bármennyire is fura hogy egy cigány dolgozik igen van ilyen is ) a munkahelyemen a munkámat értékelik olyannyira hogy 2 év alat elő is léptettek középvezető beosztásban és mondhatni nagyon jó fizetésem van . ami szép és jó is persze munka mellet érettségizem is igaz esti gimiben van egy B2-es angol nyelv vizsgán is ez eddig szép és jó most jön a lényeg
Szégyellem a származásomat ha belenézek a tükörbe mindig egy barna bőrű srác néz vissza és iszonyatosan zavar barátnőm még soha nem volt mert nagyon félénk vagyok ha csajozásról van szó de a munkahelyemen megismerkedtem egy magyar származású lánnyal már egy jó ideje forr közöttünk a levegő de félek hogy hogy ha komolyra fordul a dolog nem fogja tudni elfogadni a családom .
Tipikus roma család a szüleim nem tudnak normálisan érthetően beszélni állandóan hangosan beszélnek mintha kiabálnának sok testvérem is van(9 tesóm van ) jelenleg én itthol élek szüleim . A szüleim nem dolgoznak alkalmi munkákból élnek na meg segélyből és abból amit én adok nekik havi szinten .
Nagyon zavar hogy ilyen családom van és hogy barna a bőröm, ha társaságban vagyok mindig kissebbségi komplexusom van és alig merek beszelni. Ha pl sétálok vagy be megyek a boltba és csak egyedül én vagyok a boltban cigány már akkor kellemetlenül érzem magamat hiába normális és tisza ápolt vagyok és normálisan tudok beszelni.
De ez a lány egyszerűen olyan gyönyörű csinos okos inteligens dekoratív lány nagyon oda vagyok érte és félek kezdeményezni a származásom és a családom miat mit csináljak mi lesz ha nem tudja majd elfogadni a családom vagy esetleg az ő családja engemet
HHiába ilyen maradi a családom de szeretem őket
Szerintem nagyon okos és tanult ember vagy :) úgy látom hogy jól fogsz élni ha elvégezted a sulit. :) sok sikert. :)
Ha a lány a családod után ítél el az nem túl jó gondokat.
“ Családtagokat nem választja az ember, készen kapjuk őket. “
Nem ítélem el a cigány v roma származású embereket, :)
csak a bőrszín más. Ennyi.
Fehér ember is tud rossz lenni, ne aggódj ez miatt. :)
Szerintem szép egy barna bőrű lány :) ha lehetne el tudnám képzelni magam mellett.
Mond el neki hogy mit érzel , ahogyan itt leírtad, mit veszitesz?!
Lagalább tudni fogod hogy hányadán állsz.
Sok sikert mindenhez:)
#12 Örülök nektek TwT
Ha akarsz mesélhetsz itt is, meg priviben is, érdekel a kapcsolatotok, meg örülök, hogy a csaj nem nyomi veled :>
Még elég friss a kapcsolatunk sőt nagyon is az
Megtörtén már a szülők megismerése is ő 1x volt itt nállunk én már többször is egyrészt mert én vagyok a fiú és nekem kel udvarolni
Őszintén el mondtam a szüleim milyenek egész jól fogadta mondhatni de azt is elmondta hogy nem szeretne minden állódót héten többször nálunk lenni amit természetesen még is értek
Az ő szülei kicsit félve által a dologhoz de mondhatni kezd jó viszonyom a szüleivel lenni persze nem ismerjük egymást igazán párszor voltam még csak nálunk pár órára de barátnőmnek azt minták kellemesen csalódtak bennem aminek én kifejezetten őrültem:)
#16 Nem baj, én mindig fáradt vagyok XD
Nagyon örülök ennek :>>>
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!