Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan fogadjam el magam és a...

Hogyan fogadjam el magam és a családom?

Figyelt kérdés

Sziasztok

20 éves cigány fiú vagyok van rended bejelentet munkahelyem már 2 éve a szakmámba dolgozom ( bármennyire is fura hogy egy cigány dolgozik igen van ilyen is ) a munkahelyemen a munkámat értékelik olyannyira hogy 2 év alat elő is léptettek középvezető beosztásban és mondhatni nagyon jó fizetésem van . ami szép és jó is persze munka mellet érettségizem is igaz esti gimiben van egy B2-es angol nyelv vizsgán is ez eddig szép és jó most jön a lényeg

Szégyellem a származásomat ha belenézek a tükörbe mindig egy barna bőrű srác néz vissza és iszonyatosan zavar barátnőm még soha nem volt mert nagyon félénk vagyok ha csajozásról van szó de a munkahelyemen megismerkedtem egy magyar származású lánnyal már egy jó ideje forr közöttünk a levegő de félek hogy hogy ha komolyra fordul a dolog nem fogja tudni elfogadni a családom .

Tipikus roma család a szüleim nem tudnak normálisan érthetően beszélni állandóan hangosan beszélnek mintha kiabálnának sok testvérem is van(9 tesóm van ) jelenleg én itthol élek szüleim . A szüleim nem dolgoznak alkalmi munkákból élnek na meg segélyből és abból amit én adok nekik havi szinten .

Nagyon zavar hogy ilyen családom van és hogy barna a bőröm, ha társaságban vagyok mindig kissebbségi komplexusom van és alig merek beszelni. Ha pl sétálok vagy be megyek a boltba és csak egyedül én vagyok a boltban cigány már akkor kellemetlenül érzem magamat hiába normális és tisza ápolt vagyok és normálisan tudok beszelni.

De ez a lány egyszerűen olyan gyönyörű csinos okos inteligens dekoratív lány nagyon oda vagyok érte és félek kezdeményezni a származásom és a családom miat mit csináljak mi lesz ha nem tudja majd elfogadni a családom vagy esetleg az ő családja engemet

HHiába ilyen maradi a családom de szeretem őket

2020. máj. 7. 14:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon okos és tanult ember vagy :) úgy látom hogy jól fogsz élni ha elvégezted a sulit. :) sok sikert. :)

Ha a lány a családod után ítél el az nem túl jó gondokat.

“ Családtagokat nem választja az ember, készen kapjuk őket. “

Nem ítélem el a cigány v roma származású embereket, :)

csak a bőrszín más. Ennyi.

Fehér ember is tud rossz lenni, ne aggódj ez miatt. :)

Szerintem szép egy barna bőrű lány :) ha lehetne el tudnám képzelni magam mellett.

Mond el neki hogy mit érzel , ahogyan itt leírtad, mit veszitesz?!

Lagalább tudni fogod hogy hányadán állsz.

Sok sikert mindenhez:)

2020. jún. 14. 12:03
 12/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok koszi mindenkinek a kedves szavakat jol eset :) és halistennek azota a kiszemelt lányal egy párt alkotunk , csak gondoltam leirom a fejleményeket :)
2020. jún. 22. 12:10
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szomorú, hogy köztünk is jelen van a rasszizmus és ez nap mint nap befolyásol például téged. Semmi szégyellnivaló nincs azon, hogy sötétebb a bőröd, arra legyél büszke, amit eddig már elértél. Senki nem tehet róla, hogy milyen a családja, szóval szerintem egyáltalán nem kell szégyellni! Add önmagadat és előbb vagy utóbb, de megtalálnak azok, akiknek meg kell. :)
2020. jún. 25. 22:27
 14/18 anonim ***** válasza:

#12 Örülök nektek TwT

Ha akarsz mesélhetsz itt is, meg priviben is, érdekel a kapcsolatotok, meg örülök, hogy a csaj nem nyomi veled :>

2020. jún. 26. 14:55
 15/18 A kérdező kommentje:

Még elég friss a kapcsolatunk sőt nagyon is az

Megtörtén már a szülők megismerése is ő 1x volt itt nállunk én már többször is egyrészt mert én vagyok a fiú és nekem kel udvarolni

Őszintén el mondtam a szüleim milyenek egész jól fogadta mondhatni de azt is elmondta hogy nem szeretne minden állódót héten többször nálunk lenni amit természetesen még is értek

Az ő szülei kicsit félve által a dologhoz de mondhatni kezd jó viszonyom a szüleivel lenni persze nem ismerjük egymást igazán párszor voltam még csak nálunk pár órára de barátnőmnek azt minták kellemesen csalódtak bennem aminek én kifejezetten őrültem:)

2020. jún. 26. 22:09
 16/18 A kérdező kommentje:
Kicsit rosszul és össze vissza írtam bocs mindenkitől csak hulla fáradt vagyok
2020. jún. 26. 22:10
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
További minden szépet nektek! :)
2020. jún. 26. 23:21
 18/18 anonim ***** válasza:

#16 Nem baj, én mindig fáradt vagyok XD

Nagyon örülök ennek :>>>

2020. jún. 27. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!