Mi a valódi oka, hogy valaki teljesen elakarja zárni a másikat, és nem tekinti alapvető jognak, hogy a társa, ő rajta kívül szóba álljon családtagjaival, munkatársakkal, barátaival?
Amúgy a pszihopatáknak is van ilyen jellemzője, de ők fizikálisan is bántalmazzák a másikat, a szociális készségük, a megértés és ilyesmi zéró, a szociopata meg mézes mázos nagy szociális hálóval, szóval aki itt Othello szindrómáról írt magyarán kóros féltékenységről, neki lesz szerintem igaza, fűszerezve egy nagy adag manipulációval.
Ha elfogadsz egy jó tanácsot, a legjobb döntésed az lenne, ha szakítanál vele. Nincsenek szüleid, testvéreid vagy barátaid akik tudnának neked segíteni?
Amit előttem leírtak, az az oka.
Szakítani érdemes és a jövőbe tekinteni és nem visszanézni, nem gondolni erre az illetőre soha többet.
Az ő családja ráadásul támogatja ezt a viselkedést.Az apja is hasonlóan féltékeny az anyjával.Bár az anya szerint az ő fia nem féltékeny.A családja sürgette a "közös kasszát is".
Szerintem ez a rátelepedés,akkor se normális.
Ezért javasoltam a szakítást és hogy ne nézz vissza, ne gondolkodj ezen az illetőn, a viselkedésén. Más esetben párterápiát lenne érdemes próbálni, de szerintem itt nagyon mélyen rögzült minták vannak - mint amit előző válaszban is olvashattam hogy család is ilyen - valamint már most küldi a "vészjeleket"...
Tipikusan azt a viselkedést produkálja, hogy milyennek (NEM) szabad lenni egy párkapcsolatban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!