Miért van az hogy valaki sminkel, parfümöt locsol magára de alapvető higiéniai dolgokban meg igénytelen? Mi a véleményetek erről?
2-es:magammal törődök de ezt másoknak is elkell tűrni pl.az izzadságszagú egyenruhát.Meg az ilyen emberek azokat szólják meg akik nem sminkelnek,nem.veszik meg a trendi cuccokat,amott meg lehet sokkal tisztábbak,precízebbek tőlük.
Ami még a legjobb,hogy a konyharész a személyzet toalettjében van berendezve.
Sok ember van, aki kifelé mutatja az ápoltságot és igényességet, de amúgy nem igényes és nem ápolt. Nekem is volt lakótársam olyan, hogy sminkelt, szépen öltözködött, fújta a parfümöt orrvérzésig, a szobája meg egy putri volt, üres pizzásdobozokkal meg mosatlan ruhákkal a földön.
Szerintem ezek durvább dolgok, mint az, hogy szerinted nem megfelelő zoknit húzott egy cipő alá :DDD Én se nézem, milyen zoknit veszek fel, mert csak én tudok róla.
Egyébként meg mindenkinek más prioritásai vannak az életben, nem feltétlen kell azt másoknak is megértenie, hogy miért.
Ez a "zonkit ugysem látja senki"dolog...😁
Engem úgy nevelt édesanyám,hogy még a zoknim és a bugyim legyen rendben,ne agyonmosott,ne szakadt,mert nem tudhatom mikor kell orvoshoz menni esetleg s.o.s és ne kelljen már szégyenkeznem. Ezt tartom is. A tisztálkodás(rendes tisztálkodás) alap. Ha valamibe beleizzadnék,egyértelműen mosás,nem fogom senkivel szagoltatni az izzadt,büdös ruhát.Mondjuk mosásnál alap a fertőtlenítős mosószeradalék (sanytol) Ezután a szárítógép még megteszi a maga dolgát . Itthon konkrétan a konyhapulton is műteni lehetne,de a lakás többi pontján is. Utálom a koszt,rendetlenséget,kellemetlen szagokat.
Rosszul vagyok,amikor pl. reggel 8-kor a szembejövő miniszoknyás cicababa olyan izzadságszagot húz maga után,hogy feltöri a betont(több napos szag) . Időseknél ugye már előfordul pisiszag,ugye az inkontinencia..meg drága is a betét vagy pelenka,velük elnézőbb vagyok,de egy fiatallal szemben ,aki egyébként márkás cuccokban jár,vagy nőknél akiken 1 komplett divatbemutatónyi smink van,már nem tudom elnézni. Ugyanez a helyzet a mosdó használat utáni kézmosás kihagyásával is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!