Amikor régen volt katonaság (am sztem ez egyenesen szembe megy az alapvető emberi jogokkal) akkor ti idősebbek, hogyan úsztátok meg? 19f
Idézem volt tanárom aki ateista:
Hát elmentem ministránsnak megkeredztelkedtem és utánna a bibliát mutatva mondta vagyis idézte belőle hogy "minden élet szent" avagy az ő vallása tiltja az ölést.
Nekem van olyan ismerősöm, aki mesélte, hogy megbukott a pszichológiai teszten, és azért nem sorozták be.
Valami olyasmi jött ki, hogy nincs benne tekintélytisztelet, a parancsok megtagadására erős hajlama van, ráadásul robbanékony természet, akinek nemhogy nem tanácsos, hanem határozottan nem engedélyezett fegyvert adni a kezébe. Ki is állítottak róla egy papírt, amit hozzácsaptak az orvosi kartonjához.
Beszélünk amúgy egy olyan figuráról, aki az autópálya közepén befékez, ha meglát maga előtt egy csigát. :'D De emellett olyan is volt, hogy látott egy kutyát sétáltató embert, aki rugdosta a kutyát, és kikapta a csomagtartójából a seprűt, jól elverte az illetőt, a kutyát meg elvitte a legközelebbi állatorvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!