Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért érzem úgy, hogy kibabrál...

Miért érzem úgy, hogy kibabrált velem a sors és az élet?

Figyelt kérdés

18, 19, 20 évesen arról képzelegtem akkor, hogy ebben a koromban már lesz feleségem és nős leszek, szép családi életet élünk és már lesz gyerekünk, jó és tisztességes munkám és állásom lesz, az életünkhöz elégséges fizetéssel.

Ez helyett, nincs senkim, munkanélküli és álláskereső vagyok és a szüleimmel élek, vidéken, ahol nagyon nehéz kitörni és 33 vagyok. Folyamatosan próbálkozom, de úgy érzem magam mint a fehéregér az egérlabirintusban aki a sajtot keresri.

2020. máj. 5. 21:03
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
57%

Ne csak a Bibliát olvasd, hanem keress keresztény fiatalokat, ha azt akarod, hogy a párodnak is hasonló legyen az értékrendje, mint neked. Pl. itt:

[link]

2020. máj. 6. 19:53
 22/23 mark54239 válasza:
80%
Most jelenleg lehet úgy tűnik, hogy kibabrált, de ilyenkor imádkozni kell a legtöbbet, meg Bibliát olvasni. Miútán elmúlik a COVID-19 valószínüleg Istennek terve van veled, és biztoa hamar megtalálod a helyed és a tökéletes párt magadnak, ha imádkozó és hiszel Istenben.
2020. máj. 6. 20:47
 23/23 anonim ***** válasza:

"a tökéletes párt magadnak"

Aki tökéleteset akar, annak sose fog összejönni - egyébként egyetértek.

2020. máj. 6. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!