Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért érzem úgy, hogy kibabrál...

Miért érzem úgy, hogy kibabrált velem a sors és az élet?

Figyelt kérdés

18, 19, 20 évesen arról képzelegtem akkor, hogy ebben a koromban már lesz feleségem és nős leszek, szép családi életet élünk és már lesz gyerekünk, jó és tisztességes munkám és állásom lesz, az életünkhöz elégséges fizetéssel.

Ez helyett, nincs senkim, munkanélküli és álláskereső vagyok és a szüleimmel élek, vidéken, ahol nagyon nehéz kitörni és 33 vagyok. Folyamatosan próbálkozom, de úgy érzem magam mint a fehéregér az egérlabirintusban aki a sajtot keresri.

2020. máj. 5. 21:03
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Mondok neked egy peldat. A ferjemmel regebb ota egyutt vagyunk mint a battya az o parjaval sokkal erosebb a mi kapcsolatunk szeretnenk mar babat de sajnos kozbe szolt az elet ujre kell epiteni az eletunk. Biztos voltam benne hogy nekunk elobb lesz gyerekunk.

Erre elmondtak hogy gyerekuk lesz. Elszomorodtam hogy miert nem nekunk johet mar? aztan felkapartam magamat a foldrol es egy nap alatt ujra pozitivan gondolkozom hogy amugy semmirol nem vagyunk lekesve nekink is lesz ugy is, ugyan miert is szomorkodok ket kulon emberek es elet vagyunk. Nekunk ez van megirva nekik meg ez.. elkell fogadni es hajtani mert csak banatos leszel ha igy gondolkodsz

2020. máj. 5. 21:39
 12/23 anonim ***** válasza:
76%
Ne a Bibliát olvasgasd, hanem indulj ismerkedni. A semmiből nem lesz valami, ha te nem intézed el, hogy legyen valakid, akkor nem is lesz.
2020. máj. 5. 21:43
 13/23 anonim ***** válasza:
81%
Az élet kemény és erre senkise keszitett fel senki se világositott fel rólla. Senki se momdta mit hogyan tegyek és mikor és hogyan kezdjem el a jővőm megépitését. Igy nemvettem komolyan és elkéstem lemaradott lettem.
2020. máj. 5. 21:44
 14/23 anonim ***** válasza:
78%
Nézz körül ott a falutokban, biztos vannak ott is facér vagy özvegy vagy elvált nők. Ott keress, ahol élni tudsz. Nem tudsz elmenni onnan, akkor ott keresd meg a párod.
2020. máj. 5. 21:44
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Miért olvasgatod a Bibliát? (Nem baj amúgy, csak érdekel az erő, amit abból merítesz, már ha van ilyen.)
2020. máj. 5. 21:47
 16/23 anonim ***** válasza:
20%

Az a hit.

Nem a biblia ereje. Ez is mindenkinek mas. Valaki Biblia valaki Koran a lenyeg ugyan az: a hit

2020. máj. 5. 21:48
 17/23 A kérdező kommentje:
Valahogy abban Istenről és az Isten bölcsességéről írnak, hátha én is találok benne valamit a magam számára.
2020. máj. 5. 21:50
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Tök nyugodt kedves embernek tűnsz. Biztos találsz párt csak idő kérdése!
2020. máj. 5. 21:51
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

A tartalom a kérdező erejévé válhat. Az írás az meg írás, mindegy, hogy honnan való. Itt most a Biblia. Hite lehet valakinek akkor is, ha nem olvas bibliát, és lehet, hogy akkor sincs, ha muszáj olvasnia. A hit a sajátod. Az írást meg azzá teheted.

#12 - ezért írtam azt, hogy nem baj. Minden fontos, ami előrébb visz, amiből ERŐT merítesz a továbbiakhoz.

2020. máj. 5. 21:56
 20/23 anonim ***** válasza:
55%
A bibliát felejtsd el, attól csak egyre negatívabb leszel, meg még a legtöbb ember ostobának is néz - joggal -, ha egy mesekönnyvvel akarod az életedet rendbetenni.
2020. máj. 6. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!