Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért érzem úgy, hogy kibabrál...

Miért érzem úgy, hogy kibabrált velem a sors és az élet?

Figyelt kérdés

18, 19, 20 évesen arról képzelegtem akkor, hogy ebben a koromban már lesz feleségem és nős leszek, szép családi életet élünk és már lesz gyerekünk, jó és tisztességes munkám és állásom lesz, az életünkhöz elégséges fizetéssel.

Ez helyett, nincs senkim, munkanélküli és álláskereső vagyok és a szüleimmel élek, vidéken, ahol nagyon nehéz kitörni és 33 vagyok. Folyamatosan próbálkozom, de úgy érzem magam mint a fehéregér az egérlabirintusban aki a sajtot keresri.

2020. máj. 5. 21:03
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
*aki a képzeletbeli sajtot keresi.
2020. máj. 5. 21:06
 2/23 anonim ***** válasza:
89%

Ne igy fogd fel hogy az élet babrált ki veled. Valamit nem jól csináltál valahol elsikklottál vagy nem vetted észre a fontos dolgokat.

Legyél pozitiv menj az almaid utan meglesz az eredmenye!

En is sok mindent elterveztem semmi sem ugy lett, aztan tovabb mentem es valahogy ugyanugy jo lett belole meg ha abban a helyzetben sirtam miatta annyira rossz volt hogy nem ugy lett.

2020. máj. 5. 21:09
 3/23 anonim ***** válasza:
62%
Valószínűleg álmodozó vagy, aki azt hiszi, hogy a sültgalamb a szájába repül.
2020. máj. 5. 21:11
 4/23 anonim ***** válasza:
81%

A nagymamám mindig mondta, nem szabad túl elöre és túl konkrétan tervezni, mert az soha nem lesz úgy.

Jobb lazán venni a dolgokat és csak egész nagy vonalakban tervezni valamit rövid(ebb) idötartamra.

Másrészt nézd úgy, hogy megspóroltál egy válást, és mindjárt a második nekifutással tudsz kezdeni.

2020. máj. 5. 21:14
 5/23 anonim ***** válasza:
84%
Ne idegeskedj emiatt. Nemkell megfelelned a társadalmi elvárásoknak.
2020. máj. 5. 21:21
 6/23 A kérdező kommentje:

Csak az van, hogy látom a régi volt osztálytársakat és az ismerősöket és látom, hogy nekik kialakult ez, és elgondolkodom, hogy nekem miért nem alkult úgy?

Úgy érzem mintha éveket szippantot volna be valami a semmibe az életemből.

2020. máj. 5. 21:25
 7/23 A kérdező kommentje:

Egy ilyen szomorú, kissebrendű érzés kap el és kerít a hatalmába mikor ez eszembe jut és erre gondolok.

Sokszor jön elő ez a gondolat az utóbbi időbe.

2020. máj. 5. 21:27
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Fogd fel úgy, hogy az élet a létezésedben egy olyan közeg, mint amilyen pl egy halnak a víz. Az élet nem kibabrál veled, csak lehetőséget teremt arra, hogy élj, és az életedben fejlődj. Megteremti számodra a nehézségeket, hogy megugord azokat, hogy feltörj, legyőzz, önmegvalósíts, és sok-sok ilyen remekül hangzó cél, melyet kitűzhetsz magad elé. Az önsajnálat ezeknek pont az ellentéte, nem nagyon segíti elő az előrelépést. Próbálj meg valami kicsi célt kitűzni először magadnak. Érd el azt. Aztán egy kicsit nagyobbat. Meglátod, minden kis siker egy kicsit közelebb visz egy nagyobbhoz.
2020. máj. 5. 21:28
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

33 éves férfi vagy. Semmiről de semmiről se maradtál le!

Keress munkát, becsüld magadat, attól jó lesz a kisugárzásod, a szerelem meg majd akkor jön, amikor nem kergeted annyira. Aki a feleséged lesz, talán még egyetemre jár. Ne sürgesd őt, hanem keresd meg! :)

2020. máj. 5. 21:36
 10/23 A kérdező kommentje:

Próbálom pozitívan felfogni a helyzetet.

Mostanában sokat olvasgatom a Bibliát.

2020. máj. 5. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!