Létre lehetne hozni egy olyan intézményt, ami azzal foglalkozna, hogy letöröljön különböző platformokról, olyan profitokat, akik erkölcstelen fotókat tesznek ki magukról?
Figyelt kérdés
Az eszem megáll amikor a Facebookon meglátok lányokról, olyan képeket, ahol a feneküket mutogatják. Mondjon akárki akármit ez erkölcstelen. Meglátnám, hogy az én lányom ilyen képet tesz fel magáról biztos, hogy megkapná tőlem a magáét. Ès ilyenkor úgy feltudom magam húzni ezen, hogy senki nem tesz ez ellen semmit, ha ez én rajtam múlna biztos, hogy letöröltetném a képét, és, ha ujra feltölti, akkor meg az egész profilt.2020. máj. 3. 15:18
21/25 anonim válasza:
Az egészben az az ironikus, hogy te is - ne tagadd - meg a korosztályodbeli fazonok is erre verik. Ha arra lenne igényetek, hogy egy nő okos legyen, könyvekkel fényképezkednének. De megláttok egy pitsát, és ész megáll, fsz feláll.
22/25 A kérdező kommentje:
Nem a fürdő ruhával van a gond, hanem azzal, amikor az illető még pózol is hozzà, hogy látszódjanak a formài.
2020. máj. 4. 08:23
25/25 anonim válasza:
Jó hogy pózol, mi a baj ezzel? Te direkt előnytelen képeket csinálsz magadról? Magyarázhatod a semmit még 5 oldalon keresztül, akkorsincs igazad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!