Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Létre lehetne hozni egy olyan...

Létre lehetne hozni egy olyan intézményt, ami azzal foglalkozna, hogy letöröljön különböző platformokról, olyan profitokat, akik erkölcstelen fotókat tesznek ki magukról?

Figyelt kérdés
Az eszem megáll amikor a Facebookon meglátok lányokról, olyan képeket, ahol a feneküket mutogatják. Mondjon akárki akármit ez erkölcstelen. Meglátnám, hogy az én lányom ilyen képet tesz fel magáról biztos, hogy megkapná tőlem a magáét. Ès ilyenkor úgy feltudom magam húzni ezen, hogy senki nem tesz ez ellen semmit, ha ez én rajtam múlna biztos, hogy letöröltetném a képét, és, ha ujra feltölti, akkor meg az egész profilt.

2020. máj. 3. 15:18
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Az egészben az az ironikus, hogy te is - ne tagadd - meg a korosztályodbeli fazonok is erre verik. Ha arra lenne igényetek, hogy egy nő okos legyen, könyvekkel fényképezkednének. De megláttok egy pitsát, és ész megáll, fsz feláll.
2020. máj. 4. 00:17
 22/25 A kérdező kommentje:
Nem a fürdő ruhával van a gond, hanem azzal, amikor az illető még pózol is hozzà, hogy látszódjanak a formài.
2020. máj. 4. 08:23
 23/25 anonim ***** válasza:
És ingerel vele.
2020. máj. 4. 16:59
 24/25 anonim ***** válasza:
A ketdezö nem anyuka??
2020. máj. 4. 17:38
 25/25 anonim ***** válasza:
Jó hogy pózol, mi a baj ezzel? Te direkt előnytelen képeket csinálsz magadról? Magyarázhatod a semmit még 5 oldalon keresztül, akkorsincs igazad.
2020. máj. 4. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!