Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Létre lehetne hozni egy olyan...

Létre lehetne hozni egy olyan intézményt, ami azzal foglalkozna, hogy letöröljön különböző platformokról, olyan profitokat, akik erkölcstelen fotókat tesznek ki magukról?

Figyelt kérdés
Az eszem megáll amikor a Facebookon meglátok lányokról, olyan képeket, ahol a feneküket mutogatják. Mondjon akárki akármit ez erkölcstelen. Meglátnám, hogy az én lányom ilyen képet tesz fel magáról biztos, hogy megkapná tőlem a magáét. Ès ilyenkor úgy feltudom magam húzni ezen, hogy senki nem tesz ez ellen semmit, ha ez én rajtam múlna biztos, hogy letöröltetném a képét, és, ha ujra feltölti, akkor meg az egész profilt.

2020. máj. 3. 15:18
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Adott cégek ezt a saját moderátoraikkal oldják meg (közösségi oldal üzemeltető cég stb)...
2020. máj. 3. 15:50
 12/25 anonim ***** válasza:
Ha 18 alattitól van kint, akkor még érthető az aggodalmad, és tényleg lehet látni benne a szülői felelősséget. De afelett már csak azt minősíti a kép, aki megoszt magáról ilyeneket.
2020. máj. 3. 15:53
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

1, a gyerekeidnek semmi keresnivalója a facebookon, így mindegy hogy ki mit rak ki

2, nem kéne mindenféle ringyókat bekövetned és akkor nem lenne semmi baj. Érdekes, én még egy segget se láttam facebookon.

2020. máj. 3. 16:03
 14/25 A kérdező kommentje:
15 meg 17 évesek a lányaim, a másik meg az hogy amikor ismerősöket ajàl, ott làtom, hogy némelyik kislàny milyen képet rak ki magáról.
2020. máj. 3. 16:12
 15/25 anonim ***** válasza:

Akkor ök még nem is loghatnak rajta.

Es késöbb sem muszàj.

Problem solved

2020. máj. 3. 18:42
 16/25 anonim ***** válasza:
Én értem a problémád. De sajnos ez ellen nem tudsz mit tenni. Rengeteg fiatal lány erkölcstelen riherongy, ez van, örülj neki, hogy a te gyerekeid nem ilyenek.
2020. máj. 3. 18:52
 17/25 A kérdező kommentje:

Remélem, hogy ezt a szemembe is meg mered mondani ès remélem nincs lányod..

Bocsánat, hogy aggaszt az, hogy idáig süllyedt a világ.

2020. máj. 3. 21:10
 18/25 anonim ***** válasza:

Amennyiben az adott kép nem megy szembe az oldal szabályzatával semmilyen jogod nincs arra, hogy leszedesd, csak mert neked nem tetszik.

Ha valami nem tetszik, akkor továbbpörgeted. Én se állok le olyan képeket és tartalmakat nézni, amiken tudom, hogy felhúzom az agyam.

Egyébként mindenkinek más az erkölcstelen.

Nekem például van fent fürdőruhás képem nyaralásról. Semmi pózolás, csak fürdőruhában állok egy vízesés alatt. Tudod, ki csinálta ezt a képet? Édesapám. Ez nálad már kiverné a biztosítékot?

Ahelyett, hogy teljesen jogtalanul beleszólnál mások életébe, tanítsd meg az ésszerű kereteket a lányaidnak, ugyanis neked ennyi a dolgod, nem több, nem kevesebb.

19/L

2020. máj. 3. 21:14
 19/25 anonim ***** válasza:
25%

Hogy pàrtoljàk màr itt a s*ggfiket :D

Hat ilyen a vilag

2020. máj. 3. 22:02
 20/25 anonim ***** válasza:
53%

Ha 17-18 éves lányokat megvisel egy rövid pcsanadrágos vagy bikinis kép, akkor ott nagy bajok vannak. Nyilván a strandra is szemellenzőben vannak, mint a lovak, nehogy kivillanó bokákat és egyéb erkölcstelen dolgokat lássanak. És persze csak burkában napozhatnak.

ÉS bocsánat, de már vicces ez az alaptalan túlaggódás, főleg szinte felnőtt nők esetében, azt hiszem troll vagy.

Ha nem, akkor csak egy túl lelkes szülő, de nincs igazad. Főleg hogy facebookon kívül 100x durvább dolgokat tapasztalnak, lehet már tanulhatnál tőlük

2020. máj. 3. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!