Létre lehetne hozni egy olyan intézményt, ami azzal foglalkozna, hogy letöröljön különböző platformokról, olyan profitokat, akik erkölcstelen fotókat tesznek ki magukról?
1, a gyerekeidnek semmi keresnivalója a facebookon, így mindegy hogy ki mit rak ki
2, nem kéne mindenféle ringyókat bekövetned és akkor nem lenne semmi baj. Érdekes, én még egy segget se láttam facebookon.
Akkor ök még nem is loghatnak rajta.
Es késöbb sem muszàj.
Problem solved
Remélem, hogy ezt a szemembe is meg mered mondani ès remélem nincs lányod..
Bocsánat, hogy aggaszt az, hogy idáig süllyedt a világ.
Amennyiben az adott kép nem megy szembe az oldal szabályzatával semmilyen jogod nincs arra, hogy leszedesd, csak mert neked nem tetszik.
Ha valami nem tetszik, akkor továbbpörgeted. Én se állok le olyan képeket és tartalmakat nézni, amiken tudom, hogy felhúzom az agyam.
Egyébként mindenkinek más az erkölcstelen.
Nekem például van fent fürdőruhás képem nyaralásról. Semmi pózolás, csak fürdőruhában állok egy vízesés alatt. Tudod, ki csinálta ezt a képet? Édesapám. Ez nálad már kiverné a biztosítékot?
Ahelyett, hogy teljesen jogtalanul beleszólnál mások életébe, tanítsd meg az ésszerű kereteket a lányaidnak, ugyanis neked ennyi a dolgod, nem több, nem kevesebb.
19/L
Hogy pàrtoljàk màr itt a s*ggfiket :D
Hat ilyen a vilag
Ha 17-18 éves lányokat megvisel egy rövid pcsanadrágos vagy bikinis kép, akkor ott nagy bajok vannak. Nyilván a strandra is szemellenzőben vannak, mint a lovak, nehogy kivillanó bokákat és egyéb erkölcstelen dolgokat lássanak. És persze csak burkában napozhatnak.
ÉS bocsánat, de már vicces ez az alaptalan túlaggódás, főleg szinte felnőtt nők esetében, azt hiszem troll vagy.
Ha nem, akkor csak egy túl lelkes szülő, de nincs igazad. Főleg hogy facebookon kívül 100x durvább dolgokat tapasztalnak, lehet már tanulhatnál tőlük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!