Szerintetek a vírushelyzet után át fognak értékelődni
bizonyos dolgok?
Figyelt kérdés
Pl. a gyerekek, akik nem szeretnek iskolába járni, most mégis néhányuknak hiányzik. Meg a szülőknek is, akiknek sokszor megerőltető a csemetéjükre vigyázni egész nap, hogy az iskola mennyi terhet levesz a vállukról. Vagy akik már régen találkoztak rokonaikkal, barátaikkal, hogy mennyire hiányoznak a személyes kapcsolatok (ha van is Skype, de az nem az igazi)
Rá vannak kényszerülve az emberek arra ami most van, ezt hogy értékelje át? Felesleges ezen rágódni.
2020. máj. 2. 11:05
2/11 anonim válasza:
Nem fog semmi történni.
2020. máj. 2. 11:06
3/11 anonim válasza:
Igen. Nagyon is. Aki nem értékel át semmit, és nem hajlandó változtatni, az elpusztul. Na nem a vírusban, nem miatta, hanem a saját problémái miatt.
2020. máj. 2. 11:09
4/11 anonim válasza:
Nem, én ezután is utálni fogok suliba járni. Nem az iskolába járással van gondom (sose azzal volt), hanem a közösséggel. Szóval nekem már csak 1 év van hátra sulis éveimből, szóval remélem Augusztus végén beköszönt egy erős második hullám és a jövő tanévet is home office-ba tolhatjuk végig. Utána felőlem azt csinálnak amit akarnak, de hányinger kap el ha rágondolok, hogy még egy teljes tanévet végig kell járni velük.
A rokonaimat illetőleg sincs ehhez hasonló probléma, mert aki számított azokhoz eddig is jártunk és ők is jártak mi hozzánk. A másik, távolabbi réteg felhívni is b**zik, hogy megkérdezze, hogy vagyunk, szóval ezekről meg ennyit.
2020. máj. 2. 11:53
5/11 anonim válasza:
Semmi nem fog változni, ebben biztos vagyok. Nem egy cikk volt arról, mennyit tisztult a levegő azokon a helyeken, ahol korlátozták a kijárást, legyen szó akár Kínáról, akár az Olaszokról, akár kis hazánkról. Ehhez képest mi van most? Enyhül a helyzet, megint tömve vannak az utak, a gyárak kéményéből ömlik a füst... Majd akkor fog változni az emberiség, mikor már késő lesz.
2020. máj. 2. 11:53
6/11 anonim válasza:
Állítólag a 2. világháború alatt is előadták az emberek, hogy most aztán mennyivel másképp állnak majd egymáshoz, szeretet lesz meg ilyenek. HAHAHAHAHAHA.
2020. máj. 2. 13:47
7/11 anonim válasza:
Nekem g.ecire nem hianyzik az iskola. Szerintem senkinek nem hiányzik az iskola, max a közösség hiányzik nekik meg a barátok.
2020. máj. 2. 14:52
8/11 anonim válasza:
Hogy nyári szünet után mennyire hiányzott nekem a suli, ne tudd meg... 🤦♂️🤦♂️🤦♂️
Ebben semmi új nem lesz, ami eddig nem volt.
inkább gazdasági átrendeződés lesz most, és talán picit távolságtartóbbak lesznek az emberek.
2020. máj. 2. 17:35
9/11 anonim válasza:
Szerintem különösebben nem fog semmi átértékelődni. Max. annyi, hogy nem lesz magyar család, ahol nincs legalább 10 darab FFP3-as maszk felhalmozva.
2020. máj. 2. 18:51
10/11 anonim válasza:
Nem hiszem én sem, hogy különösebben átértékelődnének majd a dolgok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!