Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » PESTIEK! Ti lefogtok költözni...

PESTIEK! Ti lefogtok költözni vidéki nyaralótokba amíg nem rendezik pesten ezt a helyzetet? Mert vidéken HÁLA ISTENNEK feloldják a baromkodásokat.

Figyelt kérdés
2020. máj. 1. 21:54
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
10%
Fhuuu de utálom az ilyen Pesti parasztokat hogy "budapést még ígyis jobb mint az orszeeeg többi része" ez az undorító akcentus... -, - ezért utálja sok vidéki a pestieket, olyanok vagytok mint a cigányok. A sok barom miatt vannak lenézve normálisak is.
2020. máj. 2. 01:40
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Konkrétan nem érzékelek semmilyen korlátozást Budapesten, ami miatt érdemes lenne vidékre mennem. Egyedül annyi, hogy a boltba menet fel kell vennem a maszkot. Ugyanúgy elmegyek sétálni, heti többször futok az utcán, a héten voltam fodrásznál is, semmivel se akadályoznak jobban az életben, mint vidéken.

Lett volna lehetőségem vidékre menni amúgy még a járvány elején, de itt maradtam Budapesten, mert nem akartam megkockáztatni, hogy leviszem magammal a vírust az idősebb hozzátartozóim közé. Feltehetőleg jól is tettem, mert márciusban végül végig beteg voltam az itthoni karanténban.

24/F

2020. máj. 2. 01:45
 23/28 anonim ***** válasza:
76%

Bidapesti letemre engem nem zavar ez a kijarasi korlatozas meg a maszk!

Igy legalabb nem tudjak baszogatni az embert meg jol el lehet vegyulni maszkban.

Letisztult a varos. Mindenki elkussolt!

Mar zsongott a fejem a porgos emberektol!

Tetszik ez a helyzet megmondom oszinten!

2020. máj. 2. 06:57
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
21-es. Én vidéken nőttem fel, de Budapesten élek már jó ideje. Anno nem bunkóztam a Pestieket, és most sem parasztozom a vidékieket. Csak azokat nézem le, akik azon a két bites szinten ragadtak meg, mint te.
2020. máj. 2. 07:25
 25/28 anonim ***** válasza:
28%
@21 Úgy írtam ezt, hogy életem kétharmadát vidéken éltem. Egyszerűen tény. Vidéken csak meghalni lehet, de mondjuk mást nem is nagyon érdemes tenni. A fizetésem maximum harmadennyi lenne, hallgathatnám a kisvárosi meg falusi pletykákat, annak kéne örülni, hogy végre van egy majális meg egy helyi kolbászfesztivál, ahol a falui bikái bőgethetik a négyesgolfot. Budapest ország az országon belül és minden tekintetben jobb ország. Toleránsabb, gazdagabb, fejlettebb, iskolázottabb.
2020. máj. 2. 11:18
 26/28 anonim ***** válasza:
51%
#21: Én azt írtam, hogy ha lenne vidéki nyaralóm, akkor leköltöznék ideiglenesen. Ettől függetlenül én is úgy gondolom, hogy Budapest minden tekintetben jobb, mint bármelyik másik magyar város/falu. Az előttem hozzászóló tökéletesen megfogalmazta, hogy miért. Régen sok időt töltöttem nyaranta Szombathelyen, illetve Váchartyánban, és halálra untam magam. Még Szombathely annyira nem is vészes, de Budapesten ezerszer nagyobb az élet, Váchartyán meg egy kis falu, na ott aztán tényleg nincs semmi. Néha jó sétálni egyet a Velencei-tó, vagy a Balaton körül, vagy beülni egy vendéglőbe valamelyik kisvárosban, de hosszabb távra biztosan nem költöznék el Budapestről.
2020. máj. 3. 04:38
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Jó is lenne, ha lenne egy nyaralóm, amiben elnyaralgathatnék passzív jövedelemből fél-egy évig, amíg "ez a helyzet rendeződik"...

Szerinted hány ember teheti ezt meg Magyarországon?

8000?...

2020. máj. 3. 08:10
 28/28 anonim ***** válasza:
68%
Mert Pesten kívül csak kis falvak léteznek ugye? És mi a helyzet Debrecennel? Szerintem sokkal szebb város mint a drága Bukarest. Vagy Győr, Szekszárd...
2020. máj. 4. 18:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!