Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » PESTIEK! Ti lefogtok költözni...

PESTIEK! Ti lefogtok költözni vidéki nyaralótokba amíg nem rendezik pesten ezt a helyzetet? Mert vidéken HÁLA ISTENNEK feloldják a baromkodásokat.

Figyelt kérdés
2020. máj. 1. 21:54
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

"Ha csak oda megyek el, ahova szabad, akkor miért gond ezt elmondani a közteresnek, ha kérdezi?"

Lelked rajta. nem gond, de én szeretnék pihgenni, kiüléni a szabadba, kifeküdni a szabadba, piknikezni a családdal, ezéárt is béreltem ki egy nyaralót a nyárra, jövőhét végén megyünk is le, távmunka, távoktatás ott is van és nem kell jelenlegi baromkodások miatt félni, hogy ne adj isten majd megbirságolnak, ezzel is amúgy sárbatiporva az emberek szabad mozgásához való jogát. súlyosan sérti amúgy is ezeket.... az egész helyzet, egy gyenge lábakon álló elmélet alapján, olyan intézkledésekete hoztak, ami súlyosan sérti és megtapossa azokat a szabadságjogokat, amiket kivívtunk magunknak mi emberek az évszázadok alatt....

2020. máj. 1. 22:33
 12/28 A kérdező kommentje:

" Baromkodás mi?"

Igen, BAROMKODÁS!

2020. máj. 1. 22:34
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

"És ha jön a közteres hogy miért vagy kint az utcán, mit mondasz?"

Nem tudom feltűnt e kedves troll kérdező barátunk, de gyakorlatilag akármilyen indokkal lent lehetsz, pont ezért nem kérdezi a kutya sem.

2020. máj. 1. 22:34
 14/28 A kérdező kommentje:

"Nem tudom feltűnt e kedves troll kérdező barátunk, de gyakorlatilag akármilyen indokkal lent lehetsz, pont ezért nem kérdezi a kutya sem."

nem vagyok troll, pusztán elegem van a tömeghisztériából, az agyamra ment az egész beteges örjöngés ami a mainstream médián keresztül hozzánk is betört.... emiatt nem vagyok troll, fogalmakkal nem vagy tisztában!

2020. máj. 1. 22:37
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

"én szeretnék pihgenni, kiüléni a szabadba, kifeküdni a szabadba, piknikezni a családdal"

Értem.

Hát padra ülni, mászókázni valóban nem szabad. De akikkel együtt laksz, azokhoz az utcán és a parkban is mehetsz 2 méternél közelebb, csak másokhoz nem.:)

De lehet, a közparki fűben letelepedésnél szólnának, de ez csak 4 hete van, és max. 2 hétig lesz már.

Én sétálni vagy futkosni szoktam, azt lehet.

2020. máj. 1. 22:38
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

"agyamra ment az egész beteges örjöngés ami a mainstream médián keresztül hozzánk is betört"

Kapcsold ki és ne fizesd elő, ennyi.

Az milyen már, hogy egy csomót dolgozol azon és fizetsz ki érte, hogy legyen a lakásodban mainstream média és le is ülsz elé, hogy nézd, majd rájuk haragszol emiatt magad helyett, hogy van és nézed.

Nooormális??

2020. máj. 1. 22:41
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem istennek lesz hála, ha egyszer véget ér, lecsillapodik a helyzet.

De te meg ne kapjál ideggörcsöt, papa, mert a végén elvisz a mentő, annyit baromkodsz. Nem kell királyi tv-t, meg operatív törzset nézni egész nap és akkor nem rohad ki az agyad.

Na, aludj el szépen kisBalázs.

2020. máj. 1. 22:41
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

"És ha jön a közteres hogy miért vagy kint az utcán, mit mondasz?"

Azt, hogy bekaphatja. A közteresnek konkrétan nulla hatalma van, önkéntesen járják az utcát és baxxogatják az embereket, ugyanolyan joggal kérhetnek számon, mint a szomszéd Józsi bá. Ha problémája van velem, akkor hívjon rendőrt, az ő dolguk intézkedni, ha bármilyen törvényt sértettem.

2020. máj. 1. 22:42
 19/28 anonim ***** válasza:

Ha kutaval megyek,senki nem b. Szogat. A kutya meg orul. Vasaloni meg megyek nelkule. Mehetsz vasarolni. Futni meg kutya nelkul is lehet menni ,de en csak kutyaval szeretek futni.

Az uzletek roviditette nyitvatartasa zavar,de pesten minden jobb igy is,mint videken.

2020. máj. 2. 00:13
 20/28 anonim ***** válasza:

Budapesten is lehet az embernek kertje.

Mellesleg ha lenne nyaralóm, az negyedakkora lenne mint a házam, és egymás szájában lennénk egész nap (2 szülő + 3 gyerek).

2020. máj. 2. 00:36
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!