Az Dél-alföldiek, főleg a szegediek, miért hiperaktívak a facebookon?
Figyelt kérdés
Akármilyen időjárással kapcsolatos hírt nézek meg, a kommenteknek a 70 százaléka abból áll, hogy Szegeden és békés megyében milyen idő van. Az ország más tájairól jóval ritkábban írják oda, hogy náluk mi van. Vajon miért van a Békés és Csongrád megyeiekben egy égető vágy, hogy kommenteljenek? És a Győri, Pécsi Székesfehérvári stb. emberekben miért nincs?dec. 23. 17:50
1/1 anonim válasza:
Én ezt nem tapasztaltam, meg nem szoktam írogatni sem, de itt azért Szeged környékén elég nagy gondokat szokott okozni az időjárás. Kiszárad az egész vidék és egyre többet kell beszélni arról, hogy hogyan fogjuk eltartani a kerteket, szántóföldeket, az állatokat. Sokan gondolkoznak azon, hogy költözzenek a vízhiány miatt. Egyébként semmilyen tudományos okot nem tudok mondani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!