Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csides Kata milyen pszichologus?

Csides Kata milyen pszichologus?

Figyelt kérdés

Csak azok írjanak akik voltak nála magánrendelőben.

Akik csak a Youtube-rol ismerik a beszólásai, és trágárságai alapján azok kíméljenek!

2020. máj. 1. 09:47
 1/4 anonim ***** válasza:
32%
Szexuálpszichológus
2020. máj. 2. 00:33
 2/4 anonim ***** válasza:
32%
Megpróbáltam utánanézni, sőt magát Csidest is sikerült elérnem, de nem kaptam választ sem arra, hogy milyen alapon használ doktori címet, sem arra, hogy milyen egyetemen végzett pszichológusként. A doktori címe valószínűleg kamu, mivel se a doktori.hu-n sincs semmi nyoma, se az orvosi adatbázisban sem szerepel. Csidestől semmilyen publikációt sem lehet találni, ráadásul a Wikipédia-lapjának törléséről szóló vitából kiderül, hogy a doktori fokozat megszerzésének helyeként egy azóta megszűnt kamu egyetem volt feltüntetve.
2021. máj. 19. 20:04
 3/4 A kérdező kommentje:
tehát azt mondod, nem is doktor?
2021. máj. 19. 20:24
 4/4 anonim ***** válasza:
81%
A neten jelenleg fellelhető információ szerint nem az.
2021. máj. 19. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!