Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan győzhetném le a szorong...

Hogyan győzhetném le a szorongást? többi lenn

Figyelt kérdés
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, a következő problémám van: minden olyan helyzetben,aminek a szememben tétje van, szeretném elérni és fontos számomra - pl. vizsga, állásinterjú, randi- szorongok. Annyira debilizál a helyzet, hogy gyakran alap dolgok nem jutnak eszembe, emiatt állandóan kudarcot vallok, ami csak tovább ront a helyzeten. L/27

2020. ápr. 29. 20:15
 1/4 anonim ***** válasza:
76%
Nincs tètje semminek. :)
2020. ápr. 29. 20:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

én egész egyszerűen minden körülmények között a természetes egyéniségemet hozom, legyen az randi, vagy állásinterjú. Nem úgy megyek oda, hogy jaj, azt akarom, hogy megfeleljek az elvárásoknak, és engem válasszon, meg akarok felflin, teljesiteni akarok, jó pontot akarok szerezni bármi áron, hanem úgy, hogy tessék, ez vagyok én, ilyen vagyok, ezek a képességeim, ilyen a személyiségem. Ha én kellek neked, örülök, ha nem, akkor másutt fogom megtalálni a helyemet legfeljebb.

Magyarán nem azt akarom, hogy az egyéniségemet vérrel-verejtékkel beletuszkoljam a felkinált kabátba, akkor is, ha szorit, akkor is, ha bő, hanem úgy, hogy nosza, felpróbálom ezt a kabátot, s ha illik rám, az jó, ha nem, akkor megyer tovább, és megkeresem a rám való kabátot, hiszen ez úgysem lett volna igazán kényelmes nekem, és nem passzolt hozzám!

2020. ápr. 29. 21:11
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek,mentek a zöld kezek!
2020. ápr. 29. 23:16
 4/4 anonim válasza:
100%
Győzd le a félelmeid ezekkel szemben és gondolj arra hogy nem szorongva akarod leélni az életet mert csak egyszer élsz
2020. máj. 12. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!