Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti milyen intézkedéseket...

Ti milyen intézkedéseket "tartanátok meg" a mostani időszakból?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az jutott ma eszembe vásárlás közben, hogy végre milyen jó, hogy kötelező 1,5-2 méteres távolságot tartani egymástól. Nem lehetne ezt mindig így?

A halálom, amikor a sorban mögöttem álló a lábamra tolja a kocsit, liheg a nyakamba, bökdös a szatyrával.

Ha nagyritkán buszozom, akkor az arcomba lehelli a fokhagymaszagot vagy a cigiszagot, hozzám ér, megfogja a kapaszkodóval együtt a kezem.

Ezek most végre nincsenek, szerintem ennyi személyes tér eleve kellene, hogy járjon mindenkinek.

Nektek mi erről a véleményetek, van olyan szokás, amit "megtartanátok" a járvány után is?

2020. ápr. 29. 17:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Az a vicces, hogy másik kérdésnél leírtam hogy megtartanám a szájmaszk+távolságtartás dolgot tömegközlekedésen, boltokban és ott 0%-ban hasznos a válasz :D
2020. máj. 1. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!