Szerintetek is társadalmilag értéktelen emberek a
focisták?
Figyelt kérdés
Politikát tegyük teljesen férre, ez a kérdés nem arról szól.
Social value (magyarul kb. társadalmi érték) szempontjából szerintetek fontosak a társadalom számára a focisták? És itt nem a szórakoztatásra gondolok, mert az szép meg jó, de nem hasznis.
Még valami: azt kérdezted, hogy értéktelen emberek-e.
Egy ember messze több, mint a munkája. Túl azon, amit kifejtettem, egy ember jóval több, mint a foglalkozás, amit csinál.
2020. ápr. 27. 13:00
12/16 anonim válasza:
Hibának vélem azt, hogy megbélyegezzünk labdarúgókat, pálcát törjünk egy sporttevékenységet művelő réteget. Ugyanakkor nem volna szabad a sporttevékenységnek abban a mederben haladnia, amelyben jelenleg csordogál. Régen a sport az emberek kimagasló fizikai, koncentráló képességeiről szólt és az művelte, aki szerette a mozgást, ill. tehetsége volt ehhez. A mai "sport" kizárólag a pénzről, a reklámról és arról szól, hogy miként adják-veszik disznó módjára az embereket a sportklubok, tulajdonosok, ill. ki, hol, mennyit keres és milyen liszencű a barátnője. A labdarúgás a jelenlegi formájában nem sport - elsődlegesen, - hanem a meggazdagodás eszköze. Arra a részre, ami átüti a média ingerküszöbét, sajnos nagyon is igaz, amit írtam.
2020. ápr. 27. 15:43
13/16 anonim válasza:
Elnézést, - javítok: "...pálcát törjünk egy sporttevékenységet művelő réteg felett."
2020. ápr. 27. 15:47
14/16 anonim válasza:
egyet értek, értéktelenek. a foci amúgy is a világ leghülyébb sportja.
2020. ápr. 29. 13:53
15/16 anonim válasza:
Én a focisták miatt dekáztam, fejelgettem a falnak az udvaron, igaz, hogy pöttyös labdával. Az is igaz, hogy üvegezni is kellett miattam.
És nem voltam egyedül, mások is gyakoroltak a labdával. A fiúk egymással is fociztak.
Nekem mindig tetszett a foci, nekem hasznosak. Inkább nézek egy meccset, mint egy diznifilmet.
2020. máj. 26. 17:02
16/16 anonim válasza:
Minden amire lehet fogadni hasznos valakinek, általában annak aki nyer, mindig, teljesen előre tudottan.
Mert igen, a háttérben mennek a fogadások kőkeményen,ez köztudott tény.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!