Az ételfutár milyen jogon vár el jattot? Ő nem egy pincér.
Azért paraszt mert felháborítónak tartja, hogy a futár önkényesen eldöntötte, hogy elteszi azt a pénzt, ami nem az övé?
Már ne is haragudj, de számomra inkább az ilyen futár a paraszt..
na szóval. Vettem egy mély levegőt.
Te rendelsz, egy kaját, késik, nem vagy elégedett, nem akarsz jattolni, eddig oké. A futár egy seggfej volt, ezt is aláírom.
De az, hogy egy, AZ EGYÉRTELMŰBBNÉL EGYÉRTELMŰBB DOLGOT MEGKÉRDEZEL ITT, előadod a felháborodottságodat és a világfájdalmadat es a gyűlöletedet ezzel kapcsolatban az már nem kóser.
TE IS TUDOD A KÉRDÉSEDRE A VÁLASZT! AKKOR MINEK KÉRDEZED MEG? Elégtételt akarsz? A környezettől pozitív megerősítést, mert nincs önbizalmad?
És amikor jön egy olyan válasz, ami neked nem tetszik, a rokkantságát és kiszolgáltatottságát kívánod egy embernek.
Te szánalmas vagy.
(ui.: én vagyok az, aki egyszer vinne neked kaját)
Először is, én csak egy válaszoló voltam, nem a kérdező, nem is értem, ez hogy nem tűnt fel :D
Másodszor pedig, higgadj le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!