Dehogy. Talán 100as iq alatt.
Én nem is ismerek tetovált embert
Azt nem tudom, de azt igen, hogy eggyen kevesebben.
Nekem nem lesz.
Hát, ha abból indulsz ki, hogy nagyjából 7 milliárd ember él a földön, ennek nagy része kínában, a maradék nagy része szegénységben és a fejlett országokban terjedt el inkább a tetoválás és ott is a lakosság kisebb részének van (sminktetoválást is számolva), akkor nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy a nem tetováltak sokkal többen vannak, mint a tetováltak. Bizonyos közegben lehet, hogy több tetováltat fogsz találni, ha pont keresed is, de az egészet nézve nincs sok tetovált ember. Talán 2-300 millió, de fél milliárdra se tenném.
Abszolút nem IQ, vagy EQ függő, hogy kinek van tetoválása és nem köthető lexikális tudáshoz sem.
Nem.
Előző kommentelőnek meg ... Bizonyos korosztályokban sem.
Szerintem messze többen vannak még mindig akiknek nincs. Nem feltétlen baj, ha emelkedik a tetováltak száma. Inkább az a baj, ha ezek közül a nagyja divattetkós majom.
Polinéziában biztosan jóval nagyobb a tetoválással rendelkezők száma, mint mondjuk itt Magyarországon. Más a tetoválásokhoz a viszonyulásuk. Ott kulturális jelentéssel bír. Itt nálunk még mindig azt hiszik sokan, hogy akin van valamilyen tetkó az börtöntöltelék. Van közöttük, igen. De a nem tetkósok között is ugyanúgy.
Nekem nincs tetkóm, de egyszer szerintem én is erősítem majd a a tetováltak táborát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!