Sétálok egy haverommal, mindketten küzdősport versenyzők vagyunk, tetováltak, és átlagon felüli izomzattal megáldva, erre beszólnak a hátunk mögött, hogy ezek is most jöttek a csillagból?
Nem értem az embereket!
Azért, mert valaki, eltér az átlagtól, mindjárt, meg kell bélyegezni?
És ha még igaza is lett volna, mi köze hozzá?
Megfordultam a pár jómadár után, vették a lapot, mert ahogy még elmentünk mellettük, utána is bámultak minket.
Ezután sietve távoztak,futólépésben!
Mászkál egy kettő ilyen fazon, de akkor is ritka...
meg a többség még pesten is ismeri egymást...ha olyan körökben mozog!
Vannak begyepesedett emberek. Köztük én is. Valamiért nem szimpatikusak a tetovált emberek. Mert miért kell ráíratna magára valamit az embernek, ha szóban, viselkedésben is elmondhatja.
Ez már a MÚLT idő.
Tetovált izmos, állatvédőkről olvastam. Nem piskóták, szépre izmosodva (vannak rondák is), sok állatot ingyen, sokszor saját költségükön megmentve.
Nem csak a negatív, a pozitív példa is ragadós. Ha átsegítesz egy öreg nénit a zebrán, azt mondják, de rendes! Nem érdekli a tetkód. Ha bunkó, izmos vagy, megállapítják, agyad helyén is izom.
Viselkedjetek úgy, hogy ne szégyent, elismerést szerezzetek a többi tetovált, izmos társatokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!