Ingyenes ölelkezés idegenekkel nem fura?
Figyelt kérdés
Itthon is láttam pár ilyen másolását ennek a fura youtubeon látott dolognak, hogy emberek magukra írják papírra hogy "INGYEN ÖLELÉS!"
Itt Egerben plázában jött két gimis lány ilyen felirattal.
Szegények biztos végiggondolták ezt hogy mennyi csöves meg perverz vén fickó fog kapni az alkalmon?
2020. ápr. 22. 08:56
11/13 anonim válasza:
De, fura és inkább szól az ingyenölelést osztók feltűnési viszketegségéről, mint magáról az ölelésről.
12/13 anonim válasza:
Mikor kb 10.-11.-es voltam az én évfolyamomban is kitalálta valaki ezt az ingyen ölelősdit.
Ami úgy nézett ki hogy: kb 10 fiú "eltévedt", s beült egy pizzázóba. Kb 50-en városszerte álltak az "Ingyen ölelés" lapokkal ilyen 2-4 fős csapatokban. Egy nap alatt csapatonként úgy 3 ölelés jött össze. Én meg az osztályban olvastam. :D
Van aki szeret ölelgetni, van aki nem.
13/13 anonim válasza:
Én csak a szép lányokat szeretem😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!