Ingyenes ölelkezés idegenekkel nem fura?
Itthon is láttam pár ilyen másolását ennek a fura youtubeon látott dolognak, hogy emberek magukra írják papírra hogy "INGYEN ÖLELÉS!"
Itt Egerben plázában jött két gimis lány ilyen felirattal.
Szegények biztos végiggondolták ezt hogy mennyi csöves meg perverz vén fickó fog kapni az alkalmon?
Nekem is furcsa. Akar a fene vadidegeneket taperolni... brrr.
Ha nekik jó, akkor hajrá, de ne nyomuljanak a járókelőkre.
Free hug osok.
Többnyire a fiatal lányok szokták csinálni.
Hát igen abba valószínűleg nem gondoltak bele, hogy a férfiak többsége nem azért ölelkezik, hogy szeretetet kapjon. Nekem nincs bajom vele :D Ha ők ezt szeretnék csinálják.
# 2
Igen tényleg főleg fiatal lányok?
Ez valami komoly szeretethiány izé lehet? Hogy már akár egy idegentől is jólesik egy ölelés csak végre legyen?
Basszus azért ez durva jobban belegondolva.
A kormány fizeti őket, hogy terjesszék a koronát, mert nincs elég fertőzött.
Egyébként lehet feladat volt. Miskolci Egyetemen vannak ilyenek, pl puszi 100ftért stb. Diákhagyományok része
Én is a Mondocon-on láttam főleg ilyen "free hug" táblás fiatalokat. De én is többnyire csúnyábbacska fiúkkal :D
Sőt, "free french kiss" táblát is láttam már, ugyanolyan kaliberű fiúktól mint írtam előbb.
Fiatalon mikor jártam erre a rendezvényre aranyosnak találtam ezt a gesztust. Ma már tényleg picit úgy érzem, hogy ezeket a fiatal lányokat inkább kihasználnák a perverzebb idős férfiak.
Az a baj, hogy nem annyira népszerű, nem kerítenek neki nagy feneket.
Pedig szerintem aranyos és kedves gesztus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!