Magyarok mi miatt gyanakvóbbak idegenekkel?
3 Hónapot töltöttem Egyesült Államokban és nagyon élveztem ott azt hogy ott sokkal megszokottabb dolog hogy idegen emberek is szóba elegyednek egymással.
A repülőn, kávézóban, vonaton, majdnem bárhol.
Mi az oka hogy magyarok közt ez nem szokás? Legalábbis nagyon kevesen szociálisak ennyire.
Ha egy magyarhoz így megpróbálok hozzászólni akkor gyanakvóan néz hogy vajon újabb kéregető vagyok e vagy valami perverz, mlm ügynök, fel akarom szedni, átverni, kirabolni stb.
Olyan elszomorító ez, a mi társadalmunkban ennek mi lehet az oka?
Hat le is írtad miért vagyunk ilyenek.
Én 10 évig éltem külföldön ott méginkább széthúzás van a magyarok között, sokan ismeretlenül is pénzt, lakhatást, munkát várnak csak mert köszöntél.
Az hogy miért alakult ez így a magyarságnál az egy jó kérdés, de szerencsére nem mindenki ilyen.
Én nagyon könnyen szóba elegyedek bárkivel aki erre nyitott és az arcán nem a világ összes fajdalma ül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!