Hülye vagy te öcsém, nagyon,
kérdést kiírsz, eszem dobom.
az utóbbi években én már sem kérdés sem válasz formájában nem irok humorosat a gyakorira, ugyanis senki nem értékeli, max. leértékeli. Az embereknek itt már vagy hangulatuk, vagy IQ-szintjük nincs az intelligens humor befogadásához, ezt nem tudom eldönteni.
Régen nagyon más volt, egy-egy frappáns benyögés megnevetette az embereket, és nem restelltek visszajelezni. Manapság csak a közöny válasz, ami minden nevettető, minden "humorista" halála.
Szóval én már szemem előtt tartom az intelmet errefelé, hogy "Ne vesséteket a gyöngyeiteket a disznók elé!"....
anno valaki feltett ezotéri kérdéskörben eg kérdést, arról, hogy vajon ufót látott-e, majd a kérdés alatt az szerepelt, hogy mindjárt irja a sztorit lent.
De lent még mindig nem volt semmi, pedig már negyed órája kint volt a kérdés. Erre benyögtem, hogy no, akkor ez tényleg ufó lehetett, ha szegény kérdezőt elvitték, mielőtt leirhatta volna, mit látott.
Erre valaki visszairt, hogy akkorá röhögött, hogy majdnem kiesett a száján a kolbász, amit éppen vacsorázott...
Talán 5 éve, és máig jó érzés, hogy valaki nevetett a spontán poénomon.
Mostanában viszont mindenki fapofa.
Here I sit, broken hearted
Tried to shit, but only farted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!