Az emberek hobbija miért a tévé, a számítógép, a telefon és a net? Nincs olyan rajtam kívül, akinek nem ez a legfőbb kikapcsolódása?
"Eszembe jutott, hogy valaki evés közben telefonozik és idegesítő, ha együtt kell vele enni "
Kivel kötelező együtt enni? Max a munkatásakkal. Ők meg hadd döntsék el hogy mit kezdenek az ebédszünetben. Én is sokszor ebédeltem együtt egy kollégámmal (véletlenül pont együtt mentünk enni), és marha idegesítő volt hogy én evés közben én olvasni akartam a telefonom, ő meg folyamatosan beszélt hozzám és nem vette észre magát.
Sajnos nincs.
Te vagy az egyetlen az egész világon.
Úgyhogy te különleges vagy. Egy igazi, egyedi kis hópehely.
Egyébként tényleg, 2 dologra vagyok allergiás.
Az egyik az, ha ekéznek, amiért szükségem van a semmittevésre is. Fogalmatok sincs, melyik embernek 1. Milyen a munkája 2. Mi van az életében a munkán kívül. Miért fáradt.
A másik az, amikor elvből utálni kell netet, tévét, telefont, merthogy azon biztos csak haszontalan dolgokat lehet csinálni...
Nekem sem ez a fő kikapcsolódásom, bár most az elmúlt hónapban többet vagyok képernyő előtt, mint alapból. Nekem a fő kikapcsolódás a túrázás, utazás, olvasás, zenélés, sütés-főzés és receptekkel kísérleztezgetés, kertészkedés. Ha p. utcán, tömegközlekedésen telefont látsz a kezemben, akkor kb garantált, hogy a Kindle appon olvasok éppen.
Viszont evés közben is olvasni szeretek a legjobban, nagyon utálok társaságban enni. Azt is hozzátenném, hogy a neten lehet egy csomó építő, hasznos dolgot csinálni vagy érdekes programot nézni, tanulni, szóval eszetlenül kritizálni nem éppen a legokosabb emberre vall. Másrészt én örülök, ha minél kevesebb embernek az a hobbija, mint nekem, így legalább nincs tömeg mindenhol, ahová megyek. Nincs közünk ahhoz, hogy más ember mit akar tenni az idejével, élj és hagyj élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!